Melodie de sezon lansată de timişoreanca Porcelaine şi britanicul Jon Daou VIDEO

Melodie de sezon lansată de timişoreanca Porcelaine şi britanicul Jon Daou VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După ce în luna august timişoreanca Frăţiman Kinga şi compozitorul britanic Ben Ridge au lansat piesa „Out of the shadows of the clouds“, artista locală care şi-a luat numele de scenă Porcelaine revine cu o piesă de sezon, Have yourself a mery little Christmas, realizată de această dată cu un alt britanic, Jon Daou. „Împreună cu Jon Daou am hotărât să punem de o parte workfloul pentru album şi să facem o piesă de sezon, mai exact pentru Crăciun şi sărbători. Povestea piesei este relativ simplă. Am luat un cântec celebru , este vorba despre ” Have yourself a mery little Christmas” şi am încercat să-i dăm o notă cât mai personală. A fost un challange pentru că ideea ne-a venit cu puţin timp în urmă, dar am lucrat pe brânci, totul a ieşit bine şi piesa a fost lansată la timp“, ne-a declarat timişoreanca Frăţiman Kinga.


Compozitorul şi producătorul britanic Jon Daou a studiat la Guildhall School of Music & Drama, unde actual îşi predă cursurile de vară din muzica electronică. A compus muzică pentru film & media şi roduce piese pop şi dance şi a reuşit să influenţeze tot felul de proiecte prin muzica lui.

Britanicul este directorul de muzică la compania Budding Production, iar în ultimul proiect al acestei companii a fost implicat actorul Stephen Fry ca şi narator .Acest cântec de Crăciun marchează începutul parteneriatului dintre Porcelaine şi Jon Daou.„Porcelaine este numele meu de artistă, împrumutat după piesa lui Moby, Porcelain. Ceea ce cânt eu este muzică de film, cu orchestraţie, sentimente, culoare, povestea-poveştii. În general când lucrez sau vreau să ignor zgomotul de fond ascult muzică de genul acesta adică epică. De aceea am considerat că abordând stilul acesta pot transimte liniştea pe care o trăiesc şi eu la rândul meu.“, ne-a declarat timişoreanca cunoscută sub numele de Porcelaine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.