Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe de la spitalul județean, vine...

Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe de la spitalul județean, vine în această seară la PRESSALERT LIVE. Cum îi poți adresa întrebări

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1818300596">

Doctorul Mihai Grecu, cel care conduce Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara, va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Mihai Grecu este născut la Lugoj, iar în 1993 a absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara. Este medic­șef al UPU­SMURD, la spitalul judetean, din 2004. Vom vorbi despre problemele sistemului de sănătate românesc, despre starea spitalelor, dar și a cadrelor medicale, pentru că UPU se confruntă de mult timp cu o criză de personal din cauza blocării posturilor.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

mihai grecu adevarul

Foto: Adevărul

2 COMENTARII

  1. Misu ( cum ii spun cunoscutii si apropiatii), Grecu este inger printre pamanteni,… asa sunt toti din echipa lui,… cred ca nici ei nu realizeaza importanta si divinitatea muncii lor, profesionaliam si responsabilitate,… asa se prezinta echipa Upu la servici zi de zi,… rezultatul, schimba cursul vietii, inving tragedii si aduc binele inapoi printre noi.

    Diana Cios

  2. Bravo! Doctorul Mihai Grecu, care conduce Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara, este un medic deosebit: profesionist si de caracter! Bravo doctore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.