Militarii timișoreni, sensibilizați de poveștile copiilor cu handicap dintr-un centru din oraș....

Militarii timișoreni, sensibilizați de poveștile copiilor cu handicap dintr-un centru din oraș. Ce surpriză le-au făcut înainte de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți militari din cadrul Brigăzii 18 Infanterie „Banat” au devenit, pentru o zi, ajutorul lui Moș Crăciun pentru câțiva micuți cu handicap. Încărcați cu daruri, soldații au mers, astăzi, la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copilul cu handicap din Timișoara, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Aceștia au fost însoțiți și de muzica militară a brigăzii, care a adus pentru câteva clipe spiritul sărbătorilor de iarnă în sufletul micuților.

Militarii au reușit să strângă fondurile necesare pentru a le face un cadou de Crăciun acestor copii cu handicap după ce s-au decis să doneze sânge în scop caritabil.


Cu bonurile primite, dar și cu fondurile strânse de militari, au fost cumpărate nu doar dulciuri și jucării pentru copii, ci și o combină frigorifică, atât de necesară îmbunătățirii calității vieții micuților.

“Astăzi, copii şi personalul de la DGASPC Timiş au avut parte de o mare bucurie: vizita unui grup de cadre militare însoţit de muzica militară. Din sufletele lor mari a pornit iniţiativa de a dona sânge, iar din banii strânşi, să ofere copiilor daruri frumoase. A fost un moment emoţionant şi plin de bucurie”, a spus Ramona Suciu, şef centru al Complexului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru copilul cu handicap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.