Moș Crăciun se lasă închiriat pentru timișoreni și în acest an. Cât...

Moș Crăciun se lasă închiriat pentru timișoreni și în acest an. Cât costă un Moș cu barbă albă și costum roșu, ca-n povești

0
DISTRIBUIȚI

Părinții din Timișoara care doresc să le facă o surpriză prichindeilor și să le ofere un cadou special îl pot aduce pe Moș Crăciun în casele lor. Și asta pentru că, și în acest an, Moșul se lasă închiriat cu ora. Moș Crăciunii de închiriat, cu barbă albă și costum roșu, sunt foarte căutați în această perioadă, mai ales că nimic nu se compară cu bucuria unui copil care primește cadoul mult așteptat din mâinile Moșului.

Astfel, în ajunul Crăciunului, și nu numai, Moș Crăciun poate fi închiriat la Timișoara, iar prețurile diferă în funcție de așteptările pe care le aveți de la el. „Cel mai iubit personaj al copilăriei este Moș Crăciun. Fă-le copiilor tăi o surpriză minunată și invită-l pe Moș Crăciun la tine acasă.


Moșul are experiență cu copiii și îi iubește foarte mult. Prețul este negociabil și depinde de zonă și câți copii aveți”, scrie un timișorean pe un site cu anunțuri de mică publicitate, care ține să precizeze că Moș Crăciun se lasă închiriat cu cel puțin 70 de lei pe oră.

Cu 75 de lei pe oră, timișorenii pot închiria un Moș Crăciun „talentat, cu experiență și foarte serios”, iar cu 200 de lei pentru cel mult 30 de minute, oamenii sunt încurajați să rezerve un Moș Crăciun „profesional, chiar la tine acasă în seara de Ajun”. „Moșul vine acolo unde îl chemați, împarte cadouri, stă de vorbă cu copiii, îi pune să recite poezii și să le promită părinților că pe viitor vor fi și mai cuminți. Rezervă din timp ca să nu pierzi întâlnirea cu Moș Crăciun”, încearcă să se promoveze un alt timișorean dispus să devină Moș Crăciun pentru o oră, în schimbul sumei de 100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.