Muzicienii din Pasărea Rock au acordat autografe timişorenilor prezenţi la Mall. Când...

Muzicienii din Pasărea Rock au acordat autografe timişorenilor prezenţi la Mall. Când are loc concertul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1784056931">

Membrii trupei Pasărea Rock au acordat o sesiune de autografe în această după – masă în incinta Iulius Mall-ului, ca un preambul pentru concertul care va avea loc în această seară de la ora 19.30 la Filarmonica Banatul. Concertul care se va derula sub numele de Timişoara Mon Amour, se anunţă un eveniment de neratat pentru melomani, iar posesorii de bilete în valoare 100 de lei vor primi, la alegere, unul dintre EP-urile formaţiei (Legenda și Călușandra). Timișoara Mon Amour este cadoul pe care Pasărea Rock îl aduce Timișoarei și timișorenilor la ceas de pioasă aniversare: un sfert de veac de la eliberarea de comunism a primului oraș din România.

Spectacolul de astăzi este unul dintre puținele spectacole care se va încheia cu piesa Timișoara Mon Amour, o declarație duioasă și sentimentală compusă de Josef Kappl pe versurile lui Corneliu Vaida. Fiecare spectator va primi la intrarea în sala de spectacol versurile melodiei pentru a putea cânta împreună cu trupa. Timișoara Mon Amour este o piesă eminamente de spectacol, compusă cu dedicație și cântată cu emoție, nefiind destinată includerii în playlistul posturilor de radio“, spun membrii trupei. Ajunşi la sesiunea de autografe cu o întârziere de mai bine de jumătate de oră (din cauza traficului infernal), membrii trupei Pasărea Rock s-au fotografiat cu fanii lor şi au acordat o sumedenie de autografe.

Printre cei veniţi la faţa locului s-a numărat şi unul din cei mai mari colecţionari de viniluri din ţara noastră, realizatorul de emisiuni muzicale la Radio Timişoara, Bogdan Puriş, iar Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mircea Baniciu, Mani Neumann şi Josef Kappl s-au arătat extrem de încântaţi să semneze pe L.P.-urile sau single-urile atât de rare din colecţia lui. Muzicienii au venit de la Oradea, unde în cursul serii trecute au susţinut un concert în clubul Window. Unul din spectatorii concertului Pasărea Rock din Oradea, a fost Dan Andrei Aldea, legendarul muzician care în luna octombrie a acestui an a susţinut primul său concert în România, după 33 de ani de pauză. La sfârşitul concertului de ieri seară, Dan Andrei Aldea a urcat pe scenă alături de membrii trupei Pasărea Rock, evenimentul fiind aplaudat la unison de cei prezenţi. Biletele pentru concertul din Timişoara al trupei Pasărea Rock costă între 50 şi 100 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.