Nuielușe cu îngerași și clopoței brodați sau cu miros de lavandă sau...

Nuielușe cu îngerași și clopoței brodați sau cu miros de lavandă sau mentă, vedete de Moș Nicolae, la Timișoara. Cât costă cele cu pietre Swarovski FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-443527210">

Zeci de comercianți creativi îi dau o mână de ajutor lui Moș Nicolae și au pregătit o mulțime de modele de nuielușe, pe care le vând în centrul orașului celor care doresc să le facă o mică supriză copiilor care nu au fost cuminți, și nu numai. La fel ca în anul precedent, clasicele nuielușe au fost înlocuite cu bețe de scorțișoară, bambus sau trestie pe care sunt prinse felii uscate de portocală sau măr. Aceste nuielușe cât mai naturale costă între 3 și 10 lei.

Dana, o tânără din Timișoara, s-a gândit să realizeze niște nuielușe de Moș Nicolae unice în oraș. Și anume, de un băț de scorțișoară mai lung a prins un săculeț parfumat, care miroase a cafea, lavandă sau mentă. Timișorenii au fost încântați de această idee, astfel că Dana se laudă că vânzările merg foarte bine. „Oamenilor le place această idee, de nuielușe parfumate. Eu vând bețe cu prețuri cuprinse între 2 și 10 de lei, prețurile diferită în funcție de complexitate. De o lună am lucrat intensiv ca să realizez 420 de bețe, sper să le vând pe toate”, spune optimistă Dana Petruți.

Un alt comercian inventiv le oferă timișorenilor bețe cu răvaș, băț creion Mickey Mouse, care costă 8 lei, dar și bețe pix cu husă de piele, la 10 lei. Nu lipsesc nici nuielușele cu pietre Swarovski, care costă 10 lei, dar un comerciant e dispus să le dea chiar și cu 8 lei. Ileana Bora vinde cu doar 5 lei, bețe care au prinse câte un îngeraș, un clopoțel sau o ghetuță brodate. „Cele cu îngerași se vând foarte bine, aproape le-am vândut pe toate, oamenii sunt încântați de aceste nuielușe”, ne spune Ileana Bora, care vinde astfel de bețe pe strada Mărășești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.