Pahare de vin fiert și ceai cald vândute în scop caritabil la...

Pahare de vin fiert și ceai cald vândute în scop caritabil la Târgul de Crăciun din Timișoara. Cum îi poți ajuta pe micuții care vin pe lume la Maternitatea „Bega” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care vizitează Târgul de Crăciun din centrul orașului și vor să se încălzească savurând un ceai cald sau un vin fiert sunt invitați la o căsuță mai specială, amplasată lângă fântâna cu pești. Aici, paharele de vin sau ceai sunt vândute în scop caritabil, iar toți banii strânși vor merge pentru achitarea unui aparat achiziționat pentru Maternitatea „Bega” din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Acțiunea are loc în cadrul proiectului tradițional „Vino să încălzești un suflet”, care este organizat pentru cel de-al șaptelea an consecutiv de către mai multe cluburi de voluntariat din Timișoara.


„Toți banii ce se vor strânge din acest proiect se vor duce către achitarea integrală a unui aparat pentru Maternitatea „Bega”. În urma altor proiecte comune pe care le-am desfășurat, am reușit să plătim avansul, iar la ora actuală aparatul este la maternitate, se folosește, însă trebuie să-l plătim integral. Alături de voi vom putea să realizăm acest scop și să aducem un plus orașului nostru, și anume nou-născuților. Avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi și vă așteptăm la un vin fiert și, nu în ultimul rând, să încălzim un suflet”, spune într-un filmuleț postat pe YouTube Cristian Onofrei, președintele Clubului de Voluntariat Leo Timișoara.

Aparatul achiziționat pentru Maternitatea „Bega” măsoară bilirubina totală a nou-născuților, cu acesta se poate stabili dacă bebelușul necesită tratament pentru icter.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.