PANICĂ la un centru comercial, din cauza incendiilor în lanț. De la...

PANICĂ la un centru comercial, din cauza incendiilor în lanț. De la ce au izbucnit flăcările

0
DISTRIBUIȚI

O societate comercială a fost pe punctul de a se face scrum în urma a două incendii izbucnite la nici două ore diferență unul de altul. Incidentele au avut loc în această dimineață la Galleria Mall din Arad unde s-a creat panică între angajați.

În jurul orei 8.00 a izbucnit primul incendiu. Un tobogan pe care o echipă de muncitori îl monta în incita mall-ului a fost cuprins de flăcări. În urma nefericitului eveniment nu au existat victime, ci doar pagube materiale, iar pompierii au ajuns la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă și au stins flăcările.

„Incendiul a avut loc la un tobogan înalt de patru metri pe care mai mulţi muncitori îl montau în incinta mall-ului.


Pentru prinderea acestuia pe structura metalică s-a folosit un aparat de sudură iar din primele cercetări s-a constatat că incendiul a fost provocat de scânteile produse de acest aparat. Intervenţia echipajului nostru a fost îngreunată de fumul dens cauzat de arderea materialelor plastice din care era confecţionat toboganul”, a declarat pentru newsar.ro George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Nici bine nu s-a încheiat intervenția pompierilor că aceștia au fost solicitați din nou, la aceeași societate comercială. În mai puțin de două ore de la izbucnirea primului incendiu, acoperișul mall-ului a fost cuprins de flăcări. Din primele informații se pare că de vină ar fi fost un scurtcircuit. De această dată, toți angajații societății comerciale au fost evacuați.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.