Părinții din Timișoara află astăzi cum pot să-și înscrie copiii la cele...

Părinții din Timișoara află astăzi cum pot să-și înscrie copiii la cele mai bune licee din lume. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

Părinții curioși să afle cum pot să-și înscrie copiii la liceele de elită din întreaga lume, dar și ce tabere în străinătate pot alege participă, astăzi, la un eveniment inedit, la Timișoara. Astfel, până la ora 16.00, la Hotel Timișoara, are loc Târgul World Education, în cadrul căruia reprezentanții liceelor și colegiilor de elită din țări precum Marea Britanie, Elveția, Canada sau Germania oferă consultanță gratuită familiilor din Timișoara, în vederea planificării educației copiilor lor.

Acest târg este singurul din România dedicat studiilor liceale și taberelor în străinătate, ce se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.


Printre participanții la evenimentul din Timișoara se numără și celebrul colegiu britanic CATS College, care a instruit noul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, dar și cea mai bună școală din Germania, Schule Schloss Salem, prestigiosul colegiu elvețian Brillantmont International School, precum și școala britanică Liverpool College, care oferă cea mai accesibilă educație pentru elevii români la tarife de la 13.000 de lire sterline pe an. Anul acesta, pentru prima dată în Timişoara, au venit și două licee canadiene, care prezintă familiilor oportunitățile de studiu din Canada.

Vizitatorii află și care sunt programele noi care propun variante de tabere cu limbi străine și sport, cum ar fi limba engleză și carting sau limba engleză și arte marțiale. La târg sunt prezentate şi taberele de limbi străine ale celui mai mare centru britanic de limbi străine, Academic Summer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.