PMP l-a exclus din partid, prin „vot unanim”, pe europarlamentarul Cristian Preda

PMP l-a exclus din partid, prin „vot unanim”, pe europarlamentarul Cristian Preda

0
DISTRIBUIȚI

PMP l-a exclus din partid, prin „vot unanim”, pe europarlamentarul Cristian Preda, conform unui comunicat al formaţiunii remis, sâmbătă, agenţiei Mediafax şi îi cere, „dacă mai are puţină onoare” să renunţe la postul de deputat european.

„Colegiul Naţional (CN) al PMP, forul decizional cel mai larg între Congrese, a validat printr-un vot unanim propunerea de excludere din partid a lui Cristian Preda înaintată de Consiliul Executiv Naţional (CEN).Decizia vine în baza aplicării statutului partidului care prevede că membrii partidului „au interzis să acţioneze în vreun fel care ar prejudicia îndeplinirea obiectivelor PMP sau realizarea programului asumat.


Membrii nu trebuie să comită acte care provoacă daune Partidului, inclusiv daune de imagine”, se spune în comunicatul PMP. PMP susţine că că singurul scop al lui Preda a fost „obţinerea postului de europarlamentar, un post care îi asigură zeci de mii de euro pe lună de la Bruxelles”.

„În condiţiile date, având în vedere că a fost ales pe lista Partidului Mişcarea Populară pentru a ajunge în Parlamentul European, îi solicităm ca, dacă mai are puţină onoare, să renunţe la postul de europarlamentar”, se afirmă în comunicatul PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.