Poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Lugojului va fi reabilitată...

Poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Lugojului va fi reabilitată în 2015, dar nu de municipalitate. Cine vrea să facă acest lucru

1
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai importante porți de intrare în Timișoara ar putea fi reabilitată în anul 2015. Este vorba despre poarta de intrare în oraș de pe Calea Lugojului, care nu a mai fost modernizată de ani întregi. Rotary Club Cetate Timișoara, al cărui președinte este, în acest moment, Cosmin Grapini, fiul europarlamentarului Maria Grapini, și-a propus ca în anul rotarian 2014 – 2015 să reabiliteze această poartă de intrare, în parteneriat cu AEM.

Pentru a putea duce la bun sfârșit acest proiect, dar și alte inițiative inedite, vineri, 12 decembrie, se va desfășura „Balul Inimilor Albastre”, un eveniment anual de prestigiu care se desfășoară sub semnul carității. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite atât pentru reabilitarea porții de intrare, cât și în proiecte de tradiție ale clubului, și anume reabilitarea Căminului de Bătrâni de la Comloşu Mare și realizarea unei investiţii la Centrul Speranţa.


De asemenea, banii vor fi utilizați și în câteva proiecte noi: cumpărarea de manuale şcolare în limba română pentru copiii din Veliko Gradiste – Serbia sau reabilitarea grădiniţei din localitatea Petroman.

„În 2014 am dorit să alăturăm două simboluri care transmit direct şi în acelaşi timp profund ceea ce ne caracterizează pe noi, rotarienii – inima mare cu care dăruim şi nobleţea, reprezentată prin culoarea albastră. Dorim să demonstrăm şi de această dată că bunul renume al clubului nostru este construit pe baze reale, pe proiecte de anvergură care îmbunătăţesc semnificativ viaţa comunităţilor în care sunt realizate”, spune Cosmin Grapini, preşedintele Rotary Cetate Timişoara, 2014 – 2015.

La „Balul Inimilor Albastre” sunt așteptate să participe vedete și personalități publice, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai mediului de afaceri din Timişoara şi din zonă, precum şi persoane fizice care doresc să devină donatori Rotary. Invitații se vor bucura de concerte susținute de Capricioso Salon Orchestra și Andy Band, precum şi de o licitaţie de artă. În final, va fi organizată și o tombolă cu premii, iar invitaților li se vor pregăti câteva surprize inedite.

Evenimentul are loc vineri, de la ora 19.00, la Tresor Events.

1 COMENTARIU

  1. Posibil sa fi inteles gresit,Adriana draga.
    Reabilitarea portii de intrare in Timisoara este un proiect comun asumat si sustinut de toate cluburile Rotary din Timisoara in directa colaborare cu Primaria Timisoara.
    Fiecare club in parte va atrage sponsori/firme/companii care vor sustine acest demers comun.
    Ce zici,faci o verificare in acest sens dupa care ne mai dai un material cu rectificarea aferenta?

    Cristian Jurji
    Asistent Guvernator

    Rotary International
    District 2241
    Romania -Republica Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.