Pont de la Moș Crăciun – magie de sărbători cu instalaţiile de...

Pont de la Moș Crăciun – magie de sărbători cu instalaţiile de iluminat LED de la CEI

0
DISTRIBUIȚI

Magie, bucurie, speranţă, iubire, culoare, fericire, cuvinte simple care descriu minunata lume a sărbătorilor de iarnă. Miros de scorţişoară, vin fiert, portocale, brad împodobit, colinde, lumini multicolore, clopoţei, poveşti şi amintiri, toate ne conectează la spiritul Crăciunului, sigur cel mai aşteptat moment din an.

Frenezia pregătirilor, emoţia apropierii de seara de Ajun, aşteptarea, toate ne asigură o stare de bucurie. Pentru mulţi, perioada de dinaintea Crăciunului este ca un antrenament de cursă lungă care scoate tot ce-i mai artistic şi mai sentimental din noi. Decorarea casei exprimă emoţia şi bucuria care te împresoară în preajma sărbătorilor. Tradiţional, clasic sau modern, stilul reflectă personalitatea sau, în caz că eşti dependent de modă, tendinţele prezentate de producători în colecţii care rivalizează cu brandurile fashion de pe marile scene.

Indiferent dacă ţii cont de modă sau nu, este important să-ţi aminteşti că luminiţele de Crăciun sunt cu siguranţa în măsură să-ţi ilumineze spiritul sărbătorilor din această iarnă.

Lumina prelungeşte magia. Lumina dă strălucire, la fel ca steaua magilor din Bethleem.

Pentru sezonul de iarnă 2014 – 2015, noua provocare în materie de instalaţii de lumini pentru Crăciun sunt sistemele de exterior cu LED. Acestea nu sunt doar spectaculoase, ci şi eficiente din punct de vedere al costurilor. Super eficiente ! Pentru exterior, instalaţia cu LED poate funcţiona cu de două-trei ori mai multe becuri, cu un consum mult mai mic faţă de o instalaţie clasică. În exteriorul casei, la ferestre, pe alei, bănci, gard sau pomi, creează o atmosferă de poveste care te bucură pe tine sau pe cei care vor trece pe strada ta.

Dacă optezi să-ţi decorezi casa cu luminiţele de Crăciun vei reuşi să ai parte de cel puţin două lucruri importante în plan spiritual : să te bucuri de atmosfera unică pe care ai reuşit să o creezi alături de cei pe care îi iubeşti şi să dăruieşti puţin din magia Crăciunului şi altora.

Noi îţi recomandăm să nu ratezi oferta celor de la Cons Electrificarea Instal care au un produs ideal pentru decorarea festivă de exterior – bandă cu LED, cu multiple funcţionalităţi, cu lumină albă sau multicoloră, cu lumini intermitente sau într-o singură culoare, după preferinţa fiecăruia.


Este un produs de ultimă generaţie care asigură un consum redus de energie, este alimentat la 220 de V, are grad ridicat de protecţie, se montează relativ uşor şi rămâne funcţional pentru o perioadă îndelungată . Poate fi folosit atât la decorarea caselor – pe acoperiş, ferestre, uşi, la decorarea gardului, a aleilor, ca bandă de ghidaj auto, pentru decorarea teraselor, stâlpilor, pentru realizarea unor marcaje, etc.

Dacă optezi pentru banda cu LED de la CEI, eşti la un click distanţă de ceea ce-ţi doreşti. Produsul este disponibil pe magazinul online http://www.cei-shop.ro/produse/lumina-decorativa-led.

De asemenea, pentru informaţii şi comenzi poţi apela 0757 071770 sau +40 (256) 306 301 sau poţi scrie pe cei@cei.ro. Sediul companiei este pe str. Stuparilor, Nr. 77, Timişoara.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.