Poveste de decembrie plină de adrenalină alături de Implant pentru Refuz şi...

Poveste de decembrie plină de adrenalină alături de Implant pentru Refuz şi Piţipoance Întunecate

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 13 decembrie, amatorii de hardcore au parte de un nou concert cu timişorenii de la Implant Pentru Refuz, evenimentul care va avea loc în Amplificat urmând să beneficieze şi de un after party alături de Piţipoance Întunecate şi Mihu.

Implant pentru Refuz a câştigat anul acesta premiul „Best Rock” acordat de revista Sunete, surclasând formaţii ca Luna Amară, Coma, Days of Confusion, OCS, Toulouse Lautrec şi Viţa de Vie. Formaţia timişoreană a lansat în acest an o campanie de strângere de fonduri pentru apariţia viitorului lor disc, „Cartography”. Campania a strâns 7.165 de euro din partea fanilor, suma fiind mai mare decât cea pe care artiştii şi-au propus să strângă, adică 6.000 de euro.


Albumul timişorenilor urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

„Piţipoancele Întunecate s-au născut ca replică la creaturile cu pantofiori aurii care au început să se facă auzite pe micile ecrane autohtone. Nonconformismului și atitudinii năbădăioase li s-a alăturat și un set audio-vizual complet. Creativitate, extaz, condimentate cu nonșalanță, un morbid simț al umorului și ironie – aceștia sunt polii lor existențiali. «Kiss The Boys And Make Them Die» este un concept ce a devenit tradiție în scena evenimentelor din Cluj Napoca, ducând mai departe culoarea, vibrația și nostalgia anilor ’80. Fetele sunt obișnuite să se joace și să experimenteze cu sunetul. Vă provoacă la dans pe genuri ca new wave, synth pop, disco, minimal synth, EBM, electronica, disco, punk rock și alte ritmuri groovy și funky“, spun fetele de la Piţipoance Întunecate, care alături de Mihu vor asigura un after-party de poveste. Biletele pentru acest eveniment costă 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.