Președintele ales Klaus Iohannis, așteptat la Timișoara pentru celebrarea Revoluției. Ce surprize...

Președintele ales Klaus Iohannis, așteptat la Timișoara pentru celebrarea Revoluției. Ce surprize pregătește primăria

1
DISTRIBUIȚI

Doar câteva zile ne mai despart de celebrarea a 25 de ani de la Revoluţia din 1989 prin care România s-a eliberat de regimul Ceauşescu. În acest sens municipalitatea timişoreană face pregătiri temeinice pentru ca evenimentul să fie organizat cum se cuvine.

Primarul Nicolae Robu a declarat că „sărbătorirea a 25 de ani de la Revoluţie, evident, fiind vorba despre o cifră rotundă, un sfert de veac de la un eveniment atât de important, vom omagia aşa cum se cuvine un eveniment istoric ca acesta şi vom avea un şir de evenimente. Zilele cele mai importante sunt 16 decembrie, 20 decembrie şi 22 decembrie. În plan local, lucrurile cele mai importante s-au întâmplat în 16 decembrie, când a fost debutul Revoluţiei, în 20 decembrie când Timişoara a fost declarat oraş liber de comunism, în plan local armata s-a solidarizat cu populaţia, piaţa a fost plină de cetăţeni care se bucurau de izbândă”.

Un moment important ar putea fi marcat de prezenţa preşdintelui României, Kalus Iohannis în Timişoara.


Edilul Nicolae Robu a spus că „în 16 decembrie este posibil să avem vizita preşedintelui ales. Am avut şi săptămâna trecută o discuţie cu domnia sa şi şi-a arătat deschiderea de a veni, urmează să primesc confirmarea finală. Momentan programul pentru celebrarea Revoluţiei nu a fost finalizat, dar purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, a explicat că luni va fi definitivat”. Pe lista de evenimente se află concerte Pro Musica, Phoenix şi festivităţi de comemorare a eroilor de la Revoluţie şi de celebrare a obţinerii libertăţii.

1 COMENTARIU

  1. JOS NOMENCLATURA pcr! APLICAREA Punctului 8 din Proclamatia de la TIMISOARA! va aduce BINELE in tara asta! ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.