Președintele Consiliului Județean Hunedoara, anchetat pentru trafic de influență, cercetat sub control...

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, anchetat pentru trafic de influență, cercetat sub control judiciar

0
DISTRIBUIȚI

Niciuna dintre cele cinci persoane cercetate în dosar nu rămâne după gratii. Magistraţii de la Tribunalul Alba au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. Alături de Mircea Moloţ, sub control judiciar au fost puși şi Tiberiu Balint (vicepreşedinte CJ Hunedoara), Robertto Venter (administrator firme, ginerele lui Mircea Moloţ), Emilian Pup (administrator firmă) şi Vasile Axinte (administrator firmă). Decizia nu este definitivă.


Cum a condiționat acordarea de fonduri publice" href="http://www.pressalert.ro/2014/12/presedinte-de-consiliu-judetean-anchetat-pentru-ca-cumparat-voturi-pentru-iohannis-cum-conditionat-acordarea-de-fonduri-publice/">Mircea Moloţ a fost reținut, ieri pentru 24 de ore
, acesta fiind suspectat şi că ar fi condiţionat acordarea de fonduri guvernamentale comunei Turdaş de modul în care localnicii ar fi votat la alegerile prezidenţiale. Surse judiciare au declarat că Mircea Moloţ ar fi în atenţia anchetatorilor pentru noi fapte, iniţial el fiind suspectat de abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă, într-un dosar în care în 3 februarie 2014 a fost începută urmărirea penală in rem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.