Primăria Timișoara se schimbă la față. Ce CADOU își fac consilierii locali...

Primăria Timișoara se schimbă la față. Ce CADOU își fac consilierii locali în 2015, pentru a-și spori confortul

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara are planuri mari pentru anul 2015.  O încăpere importantă din somptuoasa clădire de pe C.D Loga va suferi modificări importante.

Informaţia a fost dezvăluită de city managerul Timişoarei, Sorin Drăgoi, care a precizat pentru PRESSALERT.ro că, în 2015, sala de plen a consiliului local va fi complet renovată şi aspectul acesteia va fi schimbat radical. Momentan sala este împărţită practic în două părţi,  în partea stângă fiind ampasate mai multe scaune speciale pentru cei veniţi să asiste la diversele evenimente care au loc aici.

În partea dreapta sunt amplasate trei mese din care două sunt faţă în faţă.


Aici de obicei  stau consilierii locali în timpul plenurilor Consiliului Local Timişoara. La cea de-a treia masă, cea de prezidiu, de obicei stă primarul Nicolae Robu la conferinţele de presă sau viceprimarii şi conducătorul de şedinţă, alături de acelaşi primar, în timpul plenurilor CLT.

De anul viitor, toate cele trei mese vor dispărea, iar locul lor va fi luat de o masă mare în fromă de U, la care vor fi amplasate scaune.  Restul de detalii au fost ţinute secrete de discretul city manager, care a ajuns recent în atenţia presei după ce primarul Nicolae Robu i-a transferat o parte din atribuţiile viceprimarului PSD Traian Stoia.

2 COMENTARII

  1. ce poza naspa ati pus coloshia cu omu cu paru’ canit. parca ie stiuca. sa orbesc. si in ultimul timp doar poze d’astia postati cu omu’ in cauza. pacat sa va batetz gioc di un om batran. ca si voi o se betrenitz o sa va canitz peru si o se facetz prostioare. zau asa.

  2. Intai sa-si onoreze datoriile apoi sa se gandeasca la ce este de facut pentru oras !S-o lase mai incet cu cheltuirea banului public pentru confortul lor ! Inca n-au ajuns sa tina sedintele in strada sau in cort !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.