Primarul Nicolae Robu, mai misterios ca niciodată. Ce spune despre candidatura pentru...

Primarul Nicolae Robu, mai misterios ca niciodată. Ce spune despre candidatura pentru un nou mandat, în 2016

1
DISTRIBUIȚI

Faptul că primarul Nicolae Robu este un om temperamental nu mai este un secret pentru nimeni. O ştiu adversarii săi politici, o ştie presa şi cel mai probabil apropiaţii domniei sale. Edilul nu lasă niciodată frâiele din mână, astfel că toate informaţiile care vin din primărie trec mai întâi prin „filtrul” său. Nu numai atât, dar dacă se simte nedereptăţit, edilul răspunde prompt, fie prin replici tăioase, fie prin SMS-uri emise către jurnalişti. Pentru a evita ca mesajele sale să nu fie transmie strict în modul în care doreşte, primarul Nicolae Robu a iniţiat un proiect de hotărâre în Consiliul Local Timişoara pentru ca şedinţele de plen să fie transmise la TV.


În plus, acesta îşi publică adesea comunicatele de presă pe Facebook pentru ca toţi fanii săi să aibă acces nemijlocit la opiniile sale.

Cu toate acestea, există un subiect pe care edilul șef îl ţine cât se poate de secret. Recent, întrebat daăc va decide să candideze pentru un nou mandat în 2016, omul care se laudă cu o popularitae de 80% a spus că „e prematur să iau o decizie deocamdată. Am doi ani şi jumătate din patru. Am făcut din proprie iniţiativă cunoscute principalele realizări în sensul de obiective finalizate, nu am pomenit nimic despre cele în lucru, ci numai despre cele finalizate. Ceea ce mă preocupă este să implementez până la capăt ceea ce am început, în cel mai scurt timp, şi să încep pe parcurs şi alte lucruri importante pentru modernizarea şi înfrumuseţarea Timişoarei şi, la momentul potrivit, în 2016, voi lua şi o decizie privind şi opţiunile mele de viitor. Poate voi candia pentru un nou mandat, dar este posibil şi să ajung la conluzia că mi-a fost de ajuns unul. Vom vedea atunci”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.