PSD Niţchdorf, la cheremul UNPR. Cum a fost schimbat din funcţie viceprimarul...

PSD Niţchdorf, la cheremul UNPR. Cum a fost schimbat din funcţie viceprimarul comunei

0
DISTRIBUIȚI

Probleme între PSD şi UNPR în comuna Niţchidorf. Joia trecută, consilierii locali din comuna timișeană l-au demis pe viceprimarul PSD Dănuț Drăghici din funcția pe care o deținea. Cu o vechime de nu mai puţin de şase ani, Drăghici a fost înlocuit de consilierul UNPR Costică Dima.

Printre acuzaţiile pe care consilerii i le aduc fostului viceprimar se numără faptul că nu s-a ocupat de problema iluminatului public, de supravegherea angajaţilor din primărie, dar şi de echipa de fotbal a comunei.

Supărat că a fost demis, Drăghici ne-a declarat că „am fost schimbat joia trecută cu votul a şapte din cei 11 consilieri.


Am înaintat o acţiune în instantă pentru denigrarea imaginii mele publice şi pentru acuze calomnioase. Eu vreau ca în anul 2016 să candidez pentru funcţia de primar, mi-am respectat mereu atribuţiunile de serviviu, am colaborat execelent şi cu domnul primar.

Primarul comunei, Ioan Maşcovescu, nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii legate de situaţia lui Drăghici până la ora publicării acestui articol, menţionând că este în şedinţe de comisii. Consiliul local Niţchidorf este format din patru consilieri PSD, patru UNPR şi trei PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.