DJ Johnny DaMix: „Publicul din #Timisoara mi se pare de departe cel...

DJ Johnny DaMix: „Publicul din #Timisoara mi se pare de departe cel mai bun din România“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-746764270">

Una din figurile bine cunoste ale vieţii de noapte din întreaga ţară, DJ Johnny DaMix, este îndrăgostit până peste cap de publicul timişorean care participă la nopţile de clubbing. Pe numele său adevărat Ştefan Ion Boncea, DJ-ul este rezident al clubului Fratelli din Bucureşti şi pune muzică de 25 de ani.

„Cu mâna pe inimă spun că publicul din Timişoara mi se pare de departe cel mai remarcabil. Sunt oameni deschişi aici, în comparaţie cu alte oraşe din ţară. Doar cu Bucureştiul se compară. Mi se pare de departe cel mai bun public din România, fără falsitate. Oamenii se distrează. E foarte frumos“, ne-a declarat DJ-ul, care a fost invitat să mixeze preţ de două seri la rând în Scottish Pub.

Amatorii de distracţie care au asistat la seturile sale au avut parte de „bunătăţuri“ sonore diverse, din diverse stiluri muzicale, printre piesele incluse în seturile sale numărându-se hituri din visteria unor nume ca New Order, Eddie Amador sau U2. „Pun muzică de la vârsta de 14 ani şi am prins toate genurile. Ştiu istoria muzicii. Sunt un DJ open format, abordez din toate câte puţin. Muzica nu are vârstă şi în fiecare gen este o piesă reprezentativă bună. Dacă vorbim de aşa numitul deep house de acum… în fiecare perioadă a existat câte un gen de compromis. Deep house-ul ăsta prost înţeles e compromisul de acum. Dacă vorbim de dep house aş prefera să aleg din nume ca Eddie Amador sau Kevin Yost“, spune Johnny DaMix.

În ceea ce priveşte DJ-ii timişoreni, Johnny DaMix a ţinut să-l remarce pe rezidentul din Scottish Pub, Vali Florea, care în opinia sa, este unul din cei mai remarcabili DJ din ţară. „Folosesc şi muzică românească în seturile mele, de exemplu Şuie Paparude, Paraziţii, Viţa de Vie sau Phoenix. Nu folosesc zona aia de popcorn. Unul din momentele remarcabile ale carierei mele a fost acela în care am avut onoarea să mixez în deschiderea lui DJ Skribble, unul din DJ-ii mei favoriţi. Din păcate, în România nu prea există locaţii cu sonorizare adecvată. Un loc cu muzică trebuie reprezentat printr-o sonorizare adecvată. Vali Florea mi se pare unul din cei mai remarcabili DJ rezidenţi din ţară. Are clasă şi e talentat. Îşi alege muzica foarte bine. Un alt DJ remarcabil din ţara noastră este K-lu“, a mai adăugat Johnny DaMix.

Foto: Cosmin Cimil

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.