„Ravelion” la trecerea dintre ani alături de K-lu, la Timişoara. În ce...

„Ravelion” la trecerea dintre ani alături de K-lu, la Timişoara. În ce locație va avea loc mega petrecerea

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de beat-uri mai altfel sunt invitaţi la Ravelion, o petrecere care va marca trecerea dintre ani în clubul Daos alături de K-lu, Kojok, Boogeyman, Cips şi Dumbo. Binecunoscutul DJ şi producător muzical timişorean K-lu a lansat recent o nouă melodie care poartă numele de Maestru’ Lejer, care are parte de un feedback cât se poate de pozitiv din partea numeroşilor săi fani. De această dată videoclipul conţine secvenţe din filmele Melodii, Melodii (1978) , Cântecele mării (1970) şi Totul pentru fotbal (1978). Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu este prezent pe scena electronică încă din anul 2005 şi promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste.

Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K – lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media.


Anul trecut, K-lu a lansat albumul de debut „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. Graţie acestuia, K-lu a fost invitat să susţină seturi în diverse locuri din ţară şi consideră că acest disc l-a ajutat în promovarea sa chiar şi-n locuri unde nu ar fi visat vreodată că va ajunge. Biletele pentru Ravelion-ul care va avea loc în 31 decembrie la clubul Daos costă 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.