Rețea de videochat care funcționa ilegal în Timișoara, anihilată de polițiști. Vezi...

Rețea de videochat care funcționa ilegal în Timișoara, anihilată de polițiști. Vezi ce sumă enormă puteau câștiga tinerele în fiecare lună FOTO și VIDEO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1153791593">

Mascații din Serviciul de Acțiuni Speciale și cei de la Investigarea Fraudelor au descins în șase locații din Timișoara unde funcționau videochaturi ilegale. Este vorba în principal de apartamente de tip penthouse, care erau închiriate și unde aproximativ 50 de tinere lucrau pentru site-uri din străinătate. Fetele munceau în ture, ca la fabrică, iar într-o lună reușeau să adune până la 2.000 – 3.000 de euro, o sumă similiară ajungând la cel care patrona întreaga afacere. Totul era mascat în spatele unui salon de înfrumusețare, însă tinerele lucrau, în realitate, în apartamentele închiriate. În momentul în care polițiștii au descins în locații, fetele aflate la lucru, sau cele care veneau la schimb de tură, au refuzat în primă fază să deschidă ușa. Cercetările sunt continuate de poliţiştii timișoreni, infracţiunile vizate în dosar fiind muncă la negru, evaziune fiscală și spălare de bani.

UPDATE Un comunicat al IPJ Timiș detaliază acțiunea din această dimineață. Astfel, din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2014, prin intermediul societăţii comerciale vizate ar fi fost desfăşurate activităţi de videochat, fără ca administratorul societăţii să înregistreze veniturile realizate în evidenţele contabile. Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea mai multor mijloace informatice de stocare a informaţiilor, precum şi documente, în vederea probării activităţii infracţionale.

Foto: Adrian Pîclișan

5 COMENTARII

  1. Mda…trist, ai posibilitatea de a lucra legal si totusi alegi aceasta cale. Poate ca dupa astfel de situatii, persoanele care aleg aceasta cale vor reanaliza situatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.