Sărbătoare la Universitatea de Medicină din Timișoara. Ce evenimente au loc

Sărbătoare la Universitatea de Medicină din Timișoara. Ce evenimente au loc

0
DISTRIBUIȚI

Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara sunt în sărbătoare, în aceste zile. Conform tradiției, în fiecare an în luna decembrie, instituția de învățământ superior timișoreană organizează „Zilele Universității”. Evenimentul constă într-o serie de manifestări educaționale, științifice și artistice la care sunt așteptați atât angajații universității, cât și studenții.

„Zilele Universității” au început astăzi și durează până mâine, în cadrul manifestărilor fiind acordate premii de excelență, dar și de merit pentru studenți, cercetători și dascăli.


De asemenea, sunt susținute și o serie de conferințe medicale și workshop-uri ce au ca temă „Materiale și tehnologii moderne în Medicina Dentară” sau „Abilități practice pe simulatoare”. Vineri, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează simpozionul internațional „Actualități în diagnosticul și tratamentul tumorilor osoase maligne”, la care participă și specialiști din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.