SCANDAL monstru între două clanuri țigănești, potolit cu greu de jandarmi. De...

SCANDAL monstru între două clanuri țigănești, potolit cu greu de jandarmi. De la ce motiv banal a început

2
DISTRIBUIȚI

Scandal monstru între două clanuri țigănești. Liniștea de sărbători a locuitorilor s-a cam încheiat, după ce două familii de romi au găsit un nou subiect de scandal, conform expressdebanat.ro.

Totul a început astăzi în cartierul muncitoresc din Reșița, iar  jandarmii au intervenit să calmeze spiritele. Nu mai puțin de șase persoane au fost conduse la poliție să dea cu subsemnatul, iar o alta a ajuns la spital. Motivul a fost unul cât se poate de banal.


Membrii a două familii s-au luat la bătaie din cauza unei case care nu aparținea niciuneia dintre acestea. Imobilul, al cărui proprietar este plecat în Spania, este rudă cu ambele clanuri, iar dis-de-dimineață una dintre persoane a fost surprinsă în casă în absența celui care o deține. De aici a pornit tot circul. De această dată, nu a fost vorba despre sticle incendiare, dar neînțelegerea a fost atât de mare, că a fost nevoie de intervenția detașamentului de jandarmi.

În momentul de față, spiritele sunt calme, dar oamenii legii sunt în gardă, pentru că oricând ar putea izbucni o nouă ceartă spectaculoasă cu pumni împărțiți în dreapta și în stânga.

Foto: expressdebanat.ro

2 COMENTARII

  1. Interventia a mai mult de doi jandarmi trebuie taxata. Astfel daca intervin 10 jandarmi, suma de plata ar trebui sa fie salariul si efectele a 8 jandarmi pentru o ora. Asa cu impozite cam 1.000 de euro.N-a platit, sechestru. De ce la unii se poate iar la altii, nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.