SMS-ul primarului Nicolae Robu către un jurnalist PRESSALERT.ro – „neruşinare”, „necinstit”, „ticălos”....

SMS-ul primarului Nicolae Robu către un jurnalist PRESSALERT.ro – „neruşinare”, „necinstit”, „ticălos”. Vezi mesajul complet

12
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, nu pierde nicio ocazie pentru a face presiuni şi de a-i jigni pe jurnaliştii care-şi permit să-l critice. Ultima ieşire a şefului PNL Timiş a avut loc, astăzi, după ce primarul Robu a fost în direct la Antena 3 şi a comentat operaţiunea DNA care-l vizează pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. După intervenţia sa în care a susţinut că administraţia sa nu are probleme cu procurorii anticorupţie, jurnalistul Dragoş Boţa de la PRESSALERT.ro a avut o intervenţie în care l-a contrazis, amintind despre faptul că DNA a făcut percheziţii care vizează contractele încheiate de Primăria Timişoara cu firme apropiate PNL. Vă reamintim că printre contractele investigate de DNA Timişoara se numără cel încheiat cu firma Tradecomia, unul dintre asociaţi fiind Bogdan Militaru, care are legături apropiate cu europarlamentarul Cristian Buşoi, care este naşul unuia dintre copiii săi, şi cel cu firma Rogera SRL, care aparține familiei lui Răzvan Anheliuc, lider la TNL Timiș și șef de cabinet al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean

Ulterior intervenţiei de la Antena 3, Nicolae Robu a trimis un SMS al cărui conţinut îl redăm în întregime: „neruşinarea de care daţi dovadă în defăimarea administraţiei Robu şi a Primăriei Timişoara  prin toate minciunile ordinare pe care le colportaţi întrece toate limitele.


Vorbiţi de 2 ani de imaginare favorizări ale unor aşa-numite „firme liberale”, intoxicând opinia publică , inclusiv după gestul meu de totală transparenţă de prezentare a clasamentelor cu toţi participanţii la toate licitaţiile de când sunt eu Primar, gest care dezvăluie limpede că aserţiunea dv. este o calomnie grosolană. NU EXISTĂ PT. MINE FIRME LIBERALE, TOT AŞA CUM NU EXISTĂ NICI PSD-ISTE SAU DE ALTĂ CULOARE, CI DOAR FIRME COMPETITORI EGALI ÎN ŞANSE. Dar pentru un om atât de necinstit şi incorect ca dv, probabil că aşa ceva este de neconceput, dv considerând că toată lumea este la fel de ticăloasă ca dv.”.

Nu este pentru prima oară când Nicolae Robu transmite astfel de mesaje jurnaliştilor incomozi, motiv pentru care am decis să facem public acest SMS, care dovedeşte încă o dată că pentru primarul oraşului în care s-a murit pentru libertatea cuvântului aceasta nu contează. PRESSALERT.ro va continua să prezinte afacerile dubioase ale administraţiei Robu aşa cum a făcut şi în cazul administraţiei Ciuhandu, Ostaficiuc sau Bojin.

SMS ROBU

12 COMENTARII

  1. Mesajul Primarului Robu este primitiv. Nici taranii de la Bocsig nu se manifesta in aceasta maniera. A inceput sa imprumute caracterul celor cu care negociaza.

  2. dar pe voi astia de la PRIMARIE cand va ridica DNA-ul? EU unul nu sunt de acord sa se mai dea bani la POLI RECAS.M-am saturat de schimburi paguboase pentru cetateni ,intre cei care au detinut acvariul si PRIMARIE.M-am saturat sa vad ca banul public se duce pe apa sambetei achizitionandu-se nimicuri nefolositoare pe bani multi(ex: palmierii, care fac parte din marile proiecte ale lui ROBU) ,m-am saturat sa circul cu masina prin Timisoara pe niste sosele pline de gropi si denivelari ,m-am saturat sa ma invart cu masina in centru si sa nu gasesc loc de parcare .TOT ORASUL ESTE SPART ,desigur nea Robu nu vede barna din ochiul sau dar vede paiul din ochiul altuia. Nimic nu a facut de cand este primar in afara de a sparge orasul ,care probabil peste cativa ani va fi din nou spart de catre un alt ”destept”.In loc sa aduca idei de deblocare a traficului in zona centrala ,nea primarul sta la taclale ,barfe ,trimite sms-uri (probabil in timpul in care se afla la servici ca de aia il platim,mai un sms,mai o poveste ,o chiftea si gata-i programul de lucru) .S’amar !

  3. puneti-l pe Busoi sa-si justifice averea .Sa vedem reuseste?puneti-i urmatoarea intrebare, sa vedem daca ne poate da un raspuns :cum de a plecat din pozitia de europarlamentar ,unde avea venit net de peste 8000 de euro pe luna ,ducandu-se pe postul de sef al CNAS UNDE nu castiga salariu net de 8000 de lei pe luna ? NIMENI din Galaxia asta nu ar face asa ceva decat daca ar mai fi vorba si de niste spagi,combinatii ,samd,pe langa salariu.Dar prostimea ce sa gandeasca ? l-a votat din nou si din nou a ajuns europarlamentar.

  4. Am văzut ca Bojin vine spre casa. Am mai citit ca presupusul prejudiciu este cca. 20000 lei. Cred ca i-au dat drumul ca a făcut niște găinării. Cei de la DNA sunt obișnuiți cu milioane de euro. Îmi place de el ca OM.

    • stai ! ca si presupusul prejudiciu de 20000 de lei trebuie dovedit si crede-ma ca si daca ar fi un asemenea prejudiciu este greu de dovedit,find o suma extrem de mica raportat la bugetul unui consiliu judetean.

  5. ah..ai facut o enumerare excelenta…doar ca lipsesc sirbu, grindeanu si camarila…ai omis sau ei sunt prea curati ca sa te ocupi si de ei? stai linistit, se ocupa dna-ul

  6. daca era vinovat il retineau . Cand a mai lasat DNA-ul pe cineva sa plece acasa ? un mare fâs ,prostii s-au bucurat degeaba .Credea cineva ca Bojin este atat de fraier,sa faca fel de fel de nazbatii ,combinatii ,samd stiind ca este cercetat in alt dosar ? stiind ca DNA-ul a pus sub ”lupa”activitatea celor din consiliile judetene si locale ?

  7. Ptr.A D I Cristian Busoi s-a nascut bogat din familie de oameni de mare caracter ingineri profesori .deci oameni de calitate. In primul rind ARE O EDUCATIE ALEASA . ESTE FOARTE DESTEPT. Are un salariu mult mai mare la P. E. A fost RUGAT de ponta sa fie sef la CASS pentru ca ESTE FOARTE CORECT si foarte COMPETENT . A facut un lucru EXTREM DE BUN I-a taiat pe MEDICII DE FAMILIE DE LA FURACIUNE PRIN CARDUL DE SANATAT. A D I cred ca tu esti medic nu ………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.