Sorin Grindeanu, despre reţinerea lui Bojin: „Justiţia e justiţie şi nu comentăm...

Sorin Grindeanu, despre reţinerea lui Bojin: „Justiţia e justiţie şi nu comentăm acţiunile pe care le face”. Ce spun colegii săi despre săltarea liderului CJT

3
DISTRIBUIȚI

Pesediştii din Timiş, cu sufletul alături de şeful lor Titu Bojin. În calitate de președinte al Consiliului Judeţean Timiş, Bojin a ajuns de dimineaţă la serviciu sub escorta anchetatorilor DNA care au făcut percheziţii la Consiliul Judeţean Timiş. Momentan liderul CJT a fost transportat la Bucureşti unde va fi audiat.
Legat de cele petrecute astăzi deputatul PSD Cătălin Tiuch a spus că „nu comentez ce s-a întâmplat. Sunt de acord cu poziţia premierului şi şefului PSD, Victor Ponta, care spune că vrea zero toleranţă pentru cazuri de corupţie, dar nu discut de persoane, ci de principiul în sine pe care cred că era mult mai bine să îl aplicăm înainte de 16 noiembrie.


Sper ca domnul Bojin să îşi rezolve problemele şi sper că nu e vinovat”.

Primarul Lugojului Fransics Boldea ne-a declarat că „nu am fost atent, azi am avut o mie de probleme, am citit şi îmi pare rău de ce se întâmplă. Nici nu ştiu cazul, nu ştiu de firma asta, la noi nu a fost acea firmă, eu nu am niciun contract cu CJT”.

Şeful PSd Timşoara, deputatul Sorin Grindeanu, a precizat că „eu nu pot să dau declaraţii dacă nu ştiu nimic. Nu vreau să mă pronunţ în ceea ce îl priveşte pe domnul Bojin. Să vedem ce se întâmplă, sper să se doveadscă că e nevinovat. Justiţia e justiţie şi nu comentăm acţiunile pe care le face. Ca şi membru al PSD Timiş îmi doresc să fie nevinovat”.

Deputatul PSD Petru Andea a comentat şi el că „eu sunt în Bucureşti nu cunosc încă detalii legate de caz. Regret faptul că planează o astfel de suspiciune asupra a domnulu Bojin, apreciez că în calitate de conducător al PSD Timiş a foarte harnic, dar ca preşedinte al CJT nu pot să mă pronunţ”. Senatorul Ilie Sârbu şi liderul PSD pe regiunea de Vest, cărăşeanul Ion Mocioalcă, nu au putut fi contactaţi până la ora realizării acestui material.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.