Sorin Grindeanu, numit oficial preşedinte interimar al PSD Timiş şi propus ca...

Sorin Grindeanu, numit oficial preşedinte interimar al PSD Timiş şi propus ca ministru al Comunicaţiilor UPDATE 1 Reacţia politicienilor din Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, desfăşurată astăzi, la Bucureşti, i-au adus deputatului Sorin Grindeanu din partea colegilor de partid două voturi de încredere. Acesta a primit, alături de ceilalţi candidaţi propuşi de Victor Ponta, votul pentru a ocupa funcţia de ministrul al  Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. De asemenea, Grindeanu a fost numit ca preşedinte interimar al PSD Timiş . Filiala a rămas fără conducere după ce fostul preşedinte Titu Bojin şi preşedintele executiv, Adam Crăciunescu şi-au dat demisia din funcţiile de la partid, din cauza dosarelor penale în care sunt cercetaţi de DNA.

UPDATE 1  Politicienii din Timiş au comentat fiecare în stilul său nominalizarea lui Grindeanu pentru funcţia de ministru. Dan Popa, preşedintele intermiar al PD-L Timiş, a declarat „mi se pare corect. Sorin Grindeanu este unul dintre cei mai buni parlamentari de Timiş. În primul rând e tânăr. E un om serios și eu îi respect toată prestaţia. Suntem ca partide în opoziţie, dar cred că Timişul merită un ministru şi în guvernul PSD.


Sper să fie mai bine pentru noi toţi”.

Senatorul PNL Ben Oni Ardelean a declarat „îi doresc succes. Îl felicit şi îi doresc ă aibă succes la audieri”. Şeful UNPR Timiş, deputatul Ion Răducanu, a comentat vizavi de nominalizarea lui Grindeanu ca ministru că „e foarte bună, este tănăr şi un om de perspectivă, cu ocazia asta are şi Banatul un ministru, că în ultima perioadă Banatul nu a mai avut miniştri”. Deputatul PSD, Cătălin Tiuch, a declarat că „este un pas imens pentru PSD Timiş şi dovada cea mai bună că guvernul Ponta ia în serios Timişul şi judeţele din vestul ţării”.

Şeful PNL Timişoara, Dan Diaconu, a afirmat că „prezenţa unui timişorean într-un guvern al României este de apreciat. În cazul de faţă, sper ca prezeţa domnului Grindeanu să readucă aminte guvernului Ponta, din interior de data aceesta, de existenţa Timişoarei pe harta României, ca pol major de dezvoltare, lucru care a lipsit din abordarea guvernamentală în ultimii ani. Domeniul pe care şi-l va asuma este unul de mare importanţă pentru provocările României pe termen scurt, mediu şi lung. Îi doresc succes, chiar dacă nu prevăd o viaţa foarte lungă actualei formule guvernamentale”.

Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu  nu au putut fi contactat până la ora redactării acestui material.

4 COMENTARII

  1. Mare ipocrizie manifestă așa zișii „politicieni” de Timis! Dan Diaconu, te credeam mai deștept că de la Ben-Oni nu mă așteptam. Cât despre ceilalți…tot la țâța FSN trag.

  2. ce bine ca e, ce bine ca sunt, ce bine ca avem…bla bla bla!!!! e deputat de 2 ani si nu a facut nimic pt timisoara!! de ce dracu credeti ca va face acum?

  3. grindeanu ajuns ministru intr-un guvern nelegitim..prietene, nu te prinde ceapa verde! si cand o sa iesi pe usa din dos din guvernul asta care e mort inainte sa se nasca, o sa iesi la fel si din politica! dar e normal! asta si meriti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.