Spectacol de comedie cu Doru Octavian Dumitru la Timişoara. Care este cea...

Spectacol de comedie cu Doru Octavian Dumitru la Timişoara. Care este cea mai frumoasă amintire a sa din capitala Banatului

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul comic Doru Octavian Dumitru, unul dintre „veteranii” scenei de comedie românești, revine la Timișoara și va susţine un spectacol extraordinar, sub motto-ul „Muşcat de Râs”, vineri, 12 decembrie, la Porto Arte, de la ora 21.00.

Născut în 11 iunie 1956, Doru Octavian Dumitru face parte din „gaşca“ aceea de comici care se descurcă fără prompter şi scenarişti şi este pregătit oricând de „show“, acest fapt fiind demonstrat şi cu ocazia performance-ului lui anterior în aceeaşi locaţie, care a avut loc în luna mai a acestui an. Printre subiectele abordate pe parcursul spectacolului său anterior s-au numărat relaţiile şi diferenţele dintre bărbaţi şi femei, dar alături de elementele specifice oricărui show de comedie, artistul a abordat şi câteva teme spirituale interesante, care au fost savurate pe deplin de public.

„Avem parte de o manelizare. De la muzică, în politică, în comportament… totul e fără număr.


Manelizarea e în felul nostru de a gândi în dragoste. Am început să folosim înjurătura şi pornografia mereu. Interesant e că ADN-ul nostru de dac nu vrea asta. Nu ne potrivim cu ce facem noi. Mă uit în oglindă şi parcă nu sunt eu. Dacii urau trădatorii, care mureau de foame. Legenda spune că nici măcar lupii nu mâncau leşurile trădătorilor. Revenind la spectacole… lumea nu mai gustă aşa ceva. Dacă are burta plină şi a băut bine, se simte confortabil. Evenimentele astea s-au mutat în club. La mine vin o sută – două sute de oameni, iar la comedianţii tineri vin cinci sute. Dar nu vin cinci mii, cum erau pe vremuri. Suntem numai frunze, fără număr“, ne-a declarat Doru Octavian Dumitru.

Una din cele mai frumoase amintiri pe care artistul le are din oraşul nostru este din 1981, când a primit premiul întâi la festivalul studenţesc de umor din Timişoara, din mâinile lui Amza Pellea. „Au fost mai mulţi care au fost în juriu. Mi-aduc aminte, la Casa Studenţilor unde a fost finala, era Amza Pellea în picioare cu mânile în gură şi fluiera pe numărul meu, «Analiza Literară a Baladei Populare Toma Alimoş»“, a povestit comicul. Biletele pentru spectacolul din Timişoara costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.