Studenții fac petrecere pentru a ajuta familia care trăiește într-un vagon de...

Studenții fac petrecere pentru a ajuta familia care trăiește într-un vagon de auto abandonat. Tu cum poți contribui

3
DISTRIBUIȚI

Studenții din Timișoara s-au mobilizat și organizează un eveniment caritabil exclusiv pentru familia Ciuclea, care locuiește într-un vagon auto la capătul unui drum de țară din Moșnița Veche. Acțiunea este organizată de membrii din Liga Studenților Chimiști din Timișoara. Tinerii au rămas impresionați de povestea tulburătoare a familiei și organizează pentru ei o petrecere. Evenimentul se numește „Dăruiește un zâmbet” și va avea loc joi în clubul Happy din Complexul Studențesc, începând cu ora 21.00.

„Am organizat o petrecere caritabilă, iar accesul se face pe baza unei donații.


Banii strânși vor fi direcționați spre familia Ciuclea din Moșnița Veche”, ne-a spus Andrei Nemeș, organizator. Cei care vor să participe trebuie să plătească un bilet în valoare de minimum 3 lei, iar cine dorește să doneze o sumă mai mare de bani o poate face. De asemenea oamenii sunt așteptați și cu hăinuțe sau jucării. „Ne-am gândit că studenții nu au jucării sau haine pentru cei mici, dar în cazul în care au pot să aducă”, ne-a mai spus Andrei.

Vă reamintim că cei trei copii care locuiesc într-un vagon sunt Gabriela, care are doi ani, Petronela care are cinci anișori și Sebastian, un băiat de 10 ani. Cei trei își duc viața de zi cu zi alături de mama lor Adelina și de fratele ei.

3 COMENTARII

  1. Totusi ar trebui sa stiti ca mai exista si un asazis „amant” ,despre care doamna
    Adelina spune ca o terorizeaza. Ideea e ca si eu am fost impresionat de situatia lor si in seara zilei de 5 dec. am facut 120 km pana la acestia . Din pacate dace le veti da bani direct lor ii veti da degeaba ,intrucat doamna nu poate mai mult decat a facut si anume doi copii.Doamna spune ca acolo s-a nascut si dansa,ori acum va intreb : -ce minte sa ai sa mai condamni doua vieti sa traiasca in mizerie? Deci, daca faceti ceva pentu ei faceti pana la capat,daca se va gasi cineva sa-i ajute sa primeasca o locuinta cat de rea,atunci impreuna putem sa le oferim conditii decente de viata.Pot sa ajut cu partea de constructii,pot da toata tamplaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.