Studenții timișoreni, invitați să se alăture Marșului pentru comemorarea Eroilor Revoluției „pentru...

Studenții timișoreni, invitați să se alăture Marșului pentru comemorarea Eroilor Revoluției „pentru a demonstra că le pasă”. Când are loc acțiunea

1
DISTRIBUIȚI

Studenții care învață în universitățile timișorene sunt încurajați să se alăture Marșului pentru comemorarea Eroilor Revoluției. Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara îi provoacă pe tineri să mărșăluiască pe străzile orașului, în această seară, de la ora 19.00, alături de ceilalți participanți la acțiune.

„După 25 de ani, avem dreptul la opinie și liberă exprimare, posibilitatea de a călători în afara granițelor țării fără restricții, libertatea informației (presă liberă), alegeri libere și democratice, reprezentativitate în toate forurile de conducere, comerț liber, garantarea dreptului la proprietatea privată, etc., toate acestea dobândite prin jertfa studenților, elevilor, muncitorilor și celorlalți participanți la revoluție”, transmit reprezentanții OSUT.

Participanții la Marșul pentru comemorarea Eroilor Revoluției vor porni din Piața Maria, punctul de început al Revoluției Române.


„Vă așteptăm și pe voi în număr cât mai mare, pentru a demonstra că ne pasă, că istoria e încă vie și că prețuim jertfa lor, iar în zilele următoare vă invităm să trimiteți un gând către cei care acum 25 de ani construiau libertate pentru noi, participând la toate evenimentele comemorative!”, îi încurajează reprezentanții OSUT pe studenți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.