Subsolul Spitalului Municipal Timișoara, care arată jalnic, va fi transformat radical. Ce...

Subsolul Spitalului Municipal Timișoara, care arată jalnic, va fi transformat radical. Ce va fi montat aici

1
DISTRIBUIȚI

Spitalul Municipal Timișoara va achiziționa, cu bani de la Uniunea Europeană, două echipamente medicale de ultimă generație necesare diagnosticării mai precise a pacienților care trec pragul unității medicale. Este vorba despre un mamograf digital care costă în jur de 500.000 de euro, dar și un RMN modern, care va fi achiziționat cu aproximativ un milion de euro.

Pentru că lipsa spațiului este o problemă cu care Spitalul Municipal Timișoara se confruntă de mult timp, managerului unității medicale i-a venit o idee ingenioasă.


Astfel, fosta spălătorie a spitalului, aflată în subsolul de la Clinicile Noi, va fi transformată radical. „Fosta spălătorie a spitalului municipal va fi transformată într-un spațiu medical modern. Am ajuns la concluzia că e un pic cam scump să facem o nouă spălătorie, și atunci am fost nevoiți să externalizăm serviciile de spălătorie. Până la urmă s-a dovedit o idee bună, pentru că spațiul era foarte important, subsolul fiind singurul spațiu tehnic unde putem monta RMN-ul”, a precizat, astăzi, Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timișoara.

Cele două echipamente medicale de ultimă generație vor ajunge la Spitalul Municipal Timișoara anul viitor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.