Târg de Crăciun în scop caritabil, la Timișoara. Ce vor face expozanții...

Târg de Crăciun în scop caritabil, la Timișoara. Ce vor face expozanții cu profiturile încasate

0
DISTRIBUIȚI

Comercianți inediți și plini de ingeniozitate sunt așteptați să-și expună produsele în cadrul unui nou târg de Crăciun organizat la Timișoara, de data aceasta în scop caritabil. Este vorba despre „Christmas Charity Fair”, cel mai chic târg în cadrul căruia se promovează arta, cultura și produsele realizate în capitala Banatului.

Astfel, cei care vor trece pragul târgului vor putea găsi aici decorațiuni de Crăciun, bijuterii, cărți, delicatese bio, obiecte de mobilier recondiționate, papioane tematice, haine personalizate, perne decorative, pachete SPA, săpunuri și lumânări. De asemenea, în cadrul târgului va avea loc și o expoziție de tablouri, cu vânzare, ale elevilor și profesorilor de la Liceul de Arte Plastice din Timișoara.

Acest târg de Crăciun este organizat de către Asociația Sfera Timișoarei și are loc în perioada 11-12 decembrie, în lobby-ul de la City Business Centre din Piața 700. Porțile târgului vor fi deschise între orele 09.00 – 19.00, iar intrarea este liberă. Expozanții prezenți la eveniment vor dona toate profiturile încasate cauzei caritabile „Numai fapte bune”, în cadrul căreia copii din mai multe centre de plasament din județ vor primi un cadou de Moș Crăciun într-o cutie de pantofi.

De altfel, reprezentanții Asociației Sfera Timișoarei anunță că acțiunea caritabilă „Numai fapte bune…la cutie!”, organizată în perioada 5-6 decembrie, a înregistrat un succes miraculos.


Peste 600 de cutii cadou au fost aduse la sediul asociației, acestea urmând să fie livrate în zece centre și case de copii din județul Timiș. Spiritul civic și implicarea de care au dat dovadă timișorenii i-au determinat pe reprezentanții asociației să extindă acțiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.