Tiberiu Albu, tânărul din Orăștie stabilit la Timișoara, a câștigat Vocea României....

Tiberiu Albu, tânărul din Orăștie stabilit la Timișoara, a câștigat Vocea României. Cum a impresionat publicul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Tiberiu Albu, tânărul din Orăștie care acum trăiește la Timișoara, a câștigat acest sezon la Vocea României. Băiatul timid de 22 de ani s-a ales cu 100 de mii de euro și cu un promițător debut de carieră muzicală.

„Nu știu ce e în sufletul meu acum, sunt extraordinar de fericit și sper să ne revedem în continuare!”, a spus Tiberiu după ce a fost declarat câștigător. Victoria i-a adus o imensă bucurie și lui Tudor Chirilă, care a trecut cu succes de prima să experiență în calitate de antrenor.

Tiberiu a ridicat la propriu toată sala în picioare, când a interpretat legendară baladă rock – „Stairway to Heaven”. A fost senzațional și când a cântat, împreună cu soprana Irina Baiant, o piesă din „Fantoma de la Operă”, și a făcut spectacol și cu antrenorul sau, Tudor Chirilă, cei doi interpretând împreună melodia „Ana”.

Tiberiu Albu a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Timișoara și lucrează la o firmă de design.


Își petrece majoritatea timpului cu chitara în brațe sau cu căștile pe urechi, ascultând muzică în surdină. Este fascinat de rock. „Am ajuns la Vocea României dintr-o decizie impulsivă. Sunt o persoană mai dinamică. Mă gândeam de câțiva ani să particip, dar simțeam că mai aveam lucruri pe care trebuia să mi le însușesc înainte de a merge mai departe. Desigur prietenii mei m-au susținut și m-au motivat să mă înscriu, spune tânărul. Așa am ajuns la preselecția care a avut loc la Timișoara. Și am trecut testul. Practic, cânt de la vârsta de 4 ani. Cântam absolut orice piesă auzeam fie că era populară, ușoară sau rock. Pur și simplu, ca și copil, eram fascinat. Nu cred că a fost zi care să treacă fără să cant. Când am mai crescut m-am îndrăgostit însă de muzica rock și pot spune că a ajuns să fie specialitatea mea”, mărturisea Albu.

Foto: Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.