Timişorenii de la The Case au lansat astăzi primul material discografic VIDEO

Timişorenii de la The Case au lansat astăzi primul material discografic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa de rock alternativ The Case a lansat astăzi, 8 decembrie, primul EP cu acelaşi nume, un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit.

„De exemplu, prima piesă se numeşte Tumbleweed şi îşi găseşte câteva referinţe în western-urile clasice, iar Nowhere to Hide este o piesă care reflectă modul grosolan de manipulare din societatea în care trăim. Evident că nu puteam lăsa deoparte piesele care au ca subiect iubirea, iar varietatea de sentimente care se pot întâlni odată cu aceasta apar în piese ca Everything sau Stay a while”, spun membrii formaţiei. EP-ul poate fi ascultat pe pagina de soundcloud a formaţiei. Trupa a lansat trei piese single până acum – Tumbleweed, Nowhere to hide şi Everything, cea din urmă având şi videoclip.

„Piesa la care ţinem cel mai mult este Tumbleweed şi asta pentru că de fiecare dată când o cântăm live, indiferent de locaţie, transmite o energie extraordinară, atât noua cât şi publicului.


Pentru anul viitor ne-am dori să susţinem o serie de concerte pentru a promova EP-ul. Am început deja să lucrăm la un material nou, cu care ne vom prezenta live în lunile care urmează. Sperăm să cântăm cât mai mult şi în cât mai multe locuri, pentru că asta ne face plăcere”, spun membrii formaţiei.

The Case este o trupă originară din Timişoara, care a luat naştere acum doi ani şi care are la activ peste 40 de concerte, dintre care unele la festivaluri de renume, precum B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest, AccesArt sau Made in TM. Formaţia este alcătuită din Alfred Ciprian Paros (lead vocals, rythm guitar), Adrian Istodorescu (lead guitar, backing vocals), Cristian Paros (keyboards), Corin Maris (bass) şi Gabriel Ciocan (drums).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.