Timișorenii, invitați la un tur cu bicicleta prin oraș, în memoria celor...

Timișorenii, invitați la un tur cu bicicleta prin oraș, în memoria celor care și-au dat viața pentru libertate la Revoluție. Când are loc acțiunea

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt așteptați la o lecție de istorie, dar și să ia parte la două ore de mișcare. Clubul Bănățean de Turism îi invită pe locuitorii orașului de pe Bega la un tur cu bicicleta în memoria celor care și-au pierdut viața pentru libertate în decembrie 1989. Tura ciclistă „In Memoriam Timișoara ’89” are loc sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 12.00.


Alături de participanți va fi și Claudiu Preda, ghid turistic profesionist, care le va povesti despre evenimentele petrecute la Revoluție.

„Plecarea se face din fața Parohiei Reformate Nr. 1 din Timișoara situată pe strada Timotei Cipariu, nr. 1. Traseul va dura aproximativ două ore și se va termina la Memorialul Revoluției din Timișoara. Costul participării este unul simbolic de cinci lei per persoană, bani care vor fi donați de fiecare participant în parte Memorialului Revoluției”, transmit inițiatorii acțiunii pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.