Titu Bojin nu regretă plecarea omului care l-a făcut înger pe Facebook....

Titu Bojin nu regretă plecarea omului care l-a făcut înger pe Facebook. Ce spune despre înlocuirea lui Stelu Iordache

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin nu se grăbeşte să îi găsească un înlocuitor fostului său consilier Stelu Iordache. La câteva zile după ce a demisiont din fucţia de consilier al lui Titu Bojin Stelu Ioradahe a acordat un interviu pentru o publicaţie locală, unde a declarat că salariul pe care îl primea este prea mic faţă de multitudinea de atribuţii pe care le avea.

Întrebat cum comentează afimaţiile lui Iordache, Bojin a spus că „cred că cel mai corect e să îl întrebaţi care au fost motivele care l-au pus ca să demisioneze, să nu vâ gândiți cumva că în activitatea pe care o știți aveți suficiente întâlniri convorbiri cu ceea ce înseamnă mediul inistuțiilor publice din punct de vedere al salariilor. În insituțiile publice salariile sunt într-adevăr mici. Nu putem discuta de niște salarii care să fie satisfăcătoare din punct de vedere al cuiva”.

Cât despre posibilitatea ca Stelu Iordache să fie înlocuit Bojin a comentat că „cred că este un moment pe care nu îl dedicăm căutării înlocuitorilor, deocamdată discutăm de această încheiere a anului, de deschidere în condiții cât mai normale a anului economic o finanțare pentru județul Timiș. Nu cred că trebuie să caut mult. Sunt suficienţ de mulți care îl mai iubesc pe Bojin, care vor să facă parte din echipa Titu Bojin indiferent cât ar dura ea, un an , șase zile sau poate șase ani, că se pot întâmpla și dinastea.


Avem un colectiv de oameni foate serioşi şi foarte buni profesionişti la CJT. Eu mă bazez pe ei, nu e activitatea personală a firmei Bojin, Dobra sau Zanfir”.

Recent , televiziunea condusă de Stelu Iordache a sponsorizat pe Facebook o postare în care Bojin apărea cu aripi de înger fiind lăudat că este doar suspect la DNA. După declanşarea achetei pentru cazul de corupţie în care Bojin este achetat pentru luare de mită şi abuz în serviciu, aceeaşi televiziune anunţa că Bojin va demisiona de la şefia PSD Timiş. Fără vreo confirmare din parte lui Bojin, care s-a ascuns de ochii jurnaliştilor, demisia a fost anunţată tot pe Facebook. Momentan Bojin mai are trei consilieri Alexandru Mandici, Romaniţa Jumanca şi Nicolae Oprea.

titu bojin nova

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.