Trafic îngreunat pe DN1: Se circulă cu viteză redusă pe mai multe...

Trafic îngreunat pe DN1: Se circulă cu viteză redusă pe mai multe tronsoane între Bucureşti şi Braşov. Ce le recomandă poliţiştii şoferilor

0
DISTRIBUIȚI

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe mai multe tronsoane ale drumului naţional 1, între Bucureşti şi Braşov, drumul fiind aglomerat în special pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, transmite corespondentul Mediafax.

Conform datelor furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe mai multe tronsoane ale DN 1, între Bucureşti şi Braşov, din cauza numărului mare de autovehicule.

Astfel, se circulă cu viteză redusă în zonele Bărcăneşti, Comarnic, Sinaia, Buşteni şi Predeal, unde coloana de maşini măsoară aproximativ un kilometru şi jumătate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Alexandru Ursu, a declarat corespondentului Mediafax că DN 1 este aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, unde ninge, iar carosabilul este umed.

Potrivit sursei citate în această zonă se circulă în coloană, dar nu sunt blocaje în trafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi, având în vedere condiţiile de drum, să evite să se angajeze în depăşiri.

Prahova: Două persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN 1.


Traficul a fost restricţionat

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut, sâmbătă, pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, accident în care au fost implicate trei autoturisme şi în urma căruia circulaţia pe DN 1 a fost restricţionată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.