Un angajat al primăriei s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din...

Un angajat al primăriei s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din oraș după ce a băut peste măsură

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1431886685">

Un angajat al primăriei s-a răsturnat cu mașina, după ce s-a încumetat să conducă cu câteva pahare „la bord”. Bărbatul care se face vinovat de producerea accidentului este responsabil la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Băut bine, conform martorilor, acesta s-a urcat la volanul unui autoturism Logan și, după ce a dat într-o mașină parcată regulamentar pe strada Traian Grozăvescu din Lugoj, s-a răsturnat în mijlocul drumului. În urma etilotestului efectuat de polițiști a rezultat o valoare de 0,96 g/l alcool în aerul expirat.

La fața locului s-au deplasat imediat un echipaj de la poliția rutieră, dar și unul de la ambulanță. Medicii i-au acordat angajatului administrației locale din Lugoj primul ajutor, acesta sângerând puternic la mâna stângă. Deocamdată polițiștii nu știu cum a părăsit acesta mașina, însă, conform redesteptarea.ro, martorii revoltați, proprietari ai mașinii avariate, spun că a fost ajutat de o persoană tot în uniformă să părăsească autoturismul întors pe o parte.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto: redesteptarea.ro

masina rasturnata lugoj angajat primarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.