Un copil de 13 ani, din clanul Cârpaci, s-a urcat la volan...

Un copil de 13 ani, din clanul Cârpaci, s-a urcat la volan și a accidentat o tânără pe trecerea de pietoni. În ce stare e victima

4
DISTRIBUIȚI

A vrut să treacă strada, dar a fost izbită de o mașină la volanul căreia se afla un copil din clanul Cârpaci. O tânără de 20 de ani a fost acroșată de autoturism pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara chiar în momentul în care s-a aflat pe trecerea de pietoni. Cel care se face vinovat de producerea accidentului este un minor de 13 ani din familia care deține mai multe imobile în zona centrală.

Copilul a plecat să se plimbe cu un Volkswagen prin oraș, fără să se gândească la consecințe. Se pare că acesta nu a mai reușit să o evite pe tânără și, mai mult decât atât, a fugit de la locul accidentului fără să îi pese în ce stare se află victima.


În cele din urmă acesta a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Timișoara.

„Poliţiştii au efectuat investigaţii, iar la scurt timp după producerea accidentului au reuşit depistarea minorului, pe raza municipiului Timişoara. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Tânăra accidentată are de 20 de ani, este din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş și a suferit răni uşoare.

Foto: Arhivă

4 COMENTARII

  1. Timisoara este sub asediul si conduceea tiganilor.Incredibil ce s-a ales de tara asta!!!!!
    De ce nu luati atitudine fata de clanurile tiganesti care va sufoca????

    • Și cam la ce te-ai gândit tu….într-un stat de drept ?! Înstituțiile abilitate sunt autiste….poate doar o revoltă spontană?!

  2. @ariana-subscriu la cele spuse de tine!Tiganii cu tupeu au acces oriunde (mai ales cu banul in mana ) de aceea fac toate porcariile tipice rasei asteia de degenerati!Romanii suunt tari pe FB si in mediul virtual ca la fapte…nimeni !Daca populatia ar fi mai unita ,nici o cioara jegoasa nu ar ridica ciocul ,nici un nemernic ciocolatiu nu si-ar permite sa ia in deradere legile tarii (la astea stam bine !Avem cele mai multe legi din U.E dar …neaplicate !)…Minoritari?La sapun cu tot neamul de tigani!

  3. Cu acest municipiu se lauda d-l Robu. Si ca veni vorba despre etnie, d-l Primar Robu nu a facut nimic in ceea ce privesc actele de proprietate dat pe fals si uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.