Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit în Lacul...

Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa

0
DISTRIBUIȚI

Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit, luni după-amiază, în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanţă, Poliţie şi scafandri. Un membru al echipajului a fost adus la mal cu o barcă de către echipajele de salvare care se află la faţa locului şi continuă intervenţia, a declarat managerul Ambulanţei Constanţa, Ionuţ Cealera.

UPDATE ora 17.00 – Un membru al echipajului a fost adus la mal cu o barcă

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, mai multe echipaje de pompieri şi scafandri intervin cu bărci pentru recuperarea celor patru persoane aflate în elicopterul SMURD prăbuşit.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Constanţa a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri unul din membrii echipajului, respectiv un medic, a fost adus la mal cu o barcă.


Ultimele informaţii arată că este vorba despre o femeie care se află în stop-cario respirator şi pe care echipajele medicale încearcă să o resusciteze, urmând să o ducă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Celelalte trei persoane aflate la bordul elicopterului SMURD sunt căutate în continuare de către scafandri şi pompieri.

Potrivit unui comunicat al MAI, la bordul elicopterului se aflau un pilot, un copilot, un medic şi un asistent.

Conform MAI, vicepremierul Gabriel Oprea merge în judeţul Constanţa, însoţit de o echipă de procurori militari, criminalişti şi de conducerea MAI, iar din dispoziţia acestuia a fost activat Centrul Operativ din Guvern, pentru coordonarea intervenţiei la faţa locului.

MAI precizează că prăbuşirea elicopterului în lacul Siutghiol a fost semnalată în jurul orei 16.20, prin sistemul 112.

Elicopterul transportase un pacient de la Tulcea la Spitalul Judeţean din Constanţa şi mergea să realimenteze cu combustibil.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.