EXCLUSIV Un timișorean ACUZĂ o stație de carburanți că „umflă prețurile cu...

EXCLUSIV Un timișorean ACUZĂ o stație de carburanți că „umflă prețurile cu pompa”. Vezi DOVADA

15
DISTRIBUIȚI

Escrocherie cu motorină chiar la pompele din stațiile de alimentare. Asta susține un timișorean care a mers să își alimenteze mașina cu motorină la o stație din Timișoara și care, după ce a plătit, a observat că pe bonul fiscal prețul la carburant este mai mare decât cel afișat pe panoul stației.

Întâmplarea a avut loc la punctul de lucru al Lukoil de lângă Sala Olimpia. Văzând diferența la preț, bărbatul a mers să ceară explicații. „Am alimentat în Lukoil, lângă Sala Olimpia. Prețul afișat pe panoul publicitar era de 5.59 lei, dar pe bonul fiscal apare 5.63 de lei. Este o diferență de doar 4 de bani și nu se simte la buzunar, dar este furt și la 10.000 de litri de carburant se observă diferența”, ne-a spus Flavius.

Când a văzut ce a pățit, tânărul a scos telefonul mobil din buzunar și a făcut mai multe fotografii cu care s-a dus la angajați să ceară explicații. „După ce i-am întrebat de ce ne fură, au spus că exact atunci au schimbat prețurile și pe bon ar trebui să apară cu corectură, deși nu a apărut. În realitate am plătit mai mult decât afișa pe panou. Când m-au văzut că fac poze au schimbat prețul de la 5.59 lei la 5.63 și m-au rugat să șterg pozele pentru că le fac probleme”, a mai spus acesta.

Pentru că nu le-a făcut pe plac, angajații i-au spus că îi dau diferența înapoi. „Inițial mi-au spus că îmi dau diferența înapoi, dar eu deja plătisem”, a mai explicat Flavius.

10816026_801924193205415_2064959841_nLe-am cerut un punct de vedere reprezentanților Lukoil din Timișoara, însă aceștia nu știau despre ce este vorba.


„Nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Noi nu știm despre ce este vorba”, au explicat aceștia.

Potrivit inspectorilor de la Protecția Consumatorului, în cazul în care vor fi găsiți vinovați, reprezentanții Lukoil vor fi amendați. „Noi nu am mai avut sesizări de acest gen. Consumatorul este rugat să depună o reclamație, iar în cele din urmă aceasta va fi soluționată. În cazul în care se dovedește, operatorul economic va fi sancționat contravențional”, a declarat Mihaela Ignat, directorul OPC Timiș.

poza1

15 COMENTARII

  • si 4 bani nu sunt 0.04 lei??? si raul a mai fost un caz in care intr-un rezervor de 50L au intrat vreo 55.logic ca fura.fura statiile de indoaie

 1. Stiti doar sa mintiti si sa faceti rau,dar voi nu stiti de fapt cum se lucreaza intr-o benzinarie.Cu siguranta acei agajati nu au facut acest lucru intentionat,pentru ca nu au absolut nimic de castigat!Habar nu aveti cat de greu este sa lucrezi intr-o benzinarie,voi vedeti totul doar de la suprafata si stiti numai sa comentati .Oameni rai !

 2. Daca va uitati in pozele facute de el, pe bon are Euro L Diesel, iar pretul incercuit de pe totem este cel de la Ecto Diesel. Deci daca se plange ca a platit prea mult, defapt el a platit mai putin decat pretul afisat pe totem la motorina Euro L Diesel de 6.05. Cel mai probabil preturile au fost schimbate prima data in sistemul casei de marcat, iar in momentul in care a facut poza acuzatorul, se schimbau preturile si pe totem avand in vedere ca cei de la Lukoil au oferte de week-end si probabil vineri seara se schimba preturile.
  Daca am gresit si am indus lumea in eroare imi pare rau si imi cer scuze, dar daca a gresit cel care acuza sau daca a facut acest lucru intentionat pentru a defaima statia respectiva este foarte rau avand in vedere ca le poate face rau angajatilor care poate nu au nici o vina. (sa nu uitam de faptul ca el a alimentat intr-o zi si a mers si a facut poza cu totemul in alta zi doar ca sa faca rau)

  • Pe totem a incercuit pretul cel mai mic la motorina (adica Euro L) exact cu ce e pe bon. Nici vorba de Ecto.
   Avea dreptate pagubitul „cetatene”.

 3. Baiat destept! Cu diferenta poate iti cumparai un sul din cea mai ieftina hartie igienica ca sa te stergi la gura sa nu mai faci atata gargara pentru o nimica toata.

 4. E chestiune de principiu, nu neaparat de bani! Mi se pare corect ca orice consumator sa fie corect informat. La momentul schimbarii preturilor, statia poate fi inchisa timp de 5 minute cat dureaza sa se schimbe pretul si in afisajul de pe totel si la pompa si la casa. Voi fii pe faza in viitor! Nu intotdeauna am mai privit pretul de la pompa pentru comparatie; cu siuranta o voi face in viitor. NU cred ca persoana in cauza are vreo vina, asa ca sa nu il hulim pe el. Iar in ceea ce priveste fotografia, se poate cu usurinta vedea daca aceasta a fost facuta la momentul la care a observat (dupa plata) sau in alta zi. Asa ca …ATENTIE !

  • Evident ca sefii statiei nu ar fi deacord cu inchiderea statiei pentru schimbarea preturilor!ceea ce nu va dati seama e ca „gunoiul” asta de om care se simte furat de 4 bani, cu fotografiile si stirea asta cel mai probabil ca a facut ca un angajat care a uitat sa schimbe pretul sa isi piarda jobul!in graba oamenilor de a tipa sus si tare ca sunt furati uita sa realizele ca angajatii nu fac regulile ei doar urmeaza ordine.
   idiotul cu fotografie chiar avea impresia ca angajatii il fura?probabil nu, dar nu i-a pasat cat rau face pe tema asta…

 5. Asa se imtampla cand se afiseaza preturile la combustibil(nu carburant cum afiseaza toti idiotii)in doua sau mai multe locuri.Da posibilitatea ca un frustrat sa-ti fuxx ziua.

 6. Raull :))…prietene,nu trebuia sa te contrazici spre final,daca acel angajat a primit un ordin atunci e absolvit de vina,maine tot acolo il vei gasi.Si… bravo Flavius si eu asi fi facut la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.