A vrut o partidă de sex, dar a ajuns să fie umilit,...

A vrut o partidă de sex, dar a ajuns să fie umilit, bătut şi jefuit de 3.500 de lei şi un telefon mobil de soțul femeii

0
DISTRIBUIȚI

A vrut o partidă de sex şi a ajuns să fie umilit, bătut şi jefuit de 3.500 de lei şi un telefon mobil. Un bărbat de 35 de ani, cioban la o stână din judeţul Timiş, şi-a luat câteva zile libere şi a vrut să meargă acasă la Constanţa însă în gara Deva a întânit o femeie de 30 de ani care l-a convins sa bea ceva împreună la un bar din staţia CFR. În bar bărbatul şi-a dat seama că femeia îi furase banii şi telefonul mobil, însă când a încercat să-i recupereze a apărut un bărbat care a jucat rolul soţului gelos, l-a lovit şi s-au făcut nevazuţi. Ciobanul a cerut ajutorul poliţiei.

„Bărbatul, în vârstă de  35 de ani le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se afla în gara Deva, a fost acostat de către o persoană de sex feminin, care i-a propus să întreţină relaţii sexuale, iar după ce s-au deplasat într-un bar din apropierea gării, a fost deposedat de un telefon mobil şi suma de 3.500 lei.


Când acesta şi-a dat seama că a fost deposedat de bani şi telefonul mobil şi i-a cerut persoanei de sex feminin să i le înapoieze, a apărut o persoană de sex masculin, care a pretins că este ca soţul tinerei, şi care i-a aplicat constănţeanului mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei, după care cei doi au fugit”, a desclarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti  Biroului de Ordine Publică şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva, au fost identificate două persoane – un bărbat în vârstă de 27 de ani şi o femeie în vârstă de 30 de ani, ambii din municipiul Deva, fără ocupaţie, care sunt suspectaţi de comiterea faptei.

“În urma analizării dosarului de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, s-a dispus continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de  furt şi loviri sau alte violenţe”, a mai adăugat Niţu.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.