Dorel Cojan, interimar la Poliţia Locală, cât vrea Robu. Cum îi face...

Dorel Cojan, interimar la Poliţia Locală, cât vrea Robu. Cum îi face șeful poliției toate poftele primarului

3
DISTRIBUIȚI

Poliţia Locală Timişoara nu va avea prea curând un şef oficial. După moartea lui Doru Spătaru, directorul executiv al Poliţiei Locale, primarul Nicolae Robu l-a numit interimar pe post pe adjunctul Dorel Cojan.

În luna iunie, edilul declara „vom organiza concurs probabil în perioada următoare, dar n-am luat încă o decizie. Între timp, domnul Cojan a fost mandatat să exercite funcţia de director executiv”. Acum, mandatul lui Cojan se apropie de final şi aşa, cum spunea, primarul ar trebui să îşi dea acordul pentru a organiza un nou concurs, însă acest lucru nu va avea loc prea curând.


Edilul a spus că, „treaba merge bine, nu am pe agendă să organizez concursuri. Merge bine aşa, domnul Cojan îşi face datoria, e bine să rămână aşa. Am un principiu, când merge treaba bine, nu o perturbăm. Poate că nu ar mai merge la fel de bine. Fiind o numire interimară merge foarte bine”.

Ca şef al Poliţiei Locale, Cojan s-a afirmat prin faptul că l-a uns şef de serviciu pe şoferul primarului, Vasile Paraschiv, prin faptul că a alocat forţe de ordine pentru paza palmierilor şi a muşcatelor, dar şi prin faptul că, mai nou, nu mai este de găsit la telefon, apelurile sale fiind mereu preluate de o colegă care informează că şeful este la o şedinţă şi şi-a uitat telefonul acasă. Edilul a conchis că interimatul lui Cojan poate fi prelungit de câte ori este necesar.

3 COMENTARII

  1. Pai politisti nu sunt …mai degraba paznici si aia particulari ,ai celui ce pastoreste orasul…asa ca de ce nu se spala pe cap Robu cu lighioanele locale? Inculti,ghiolbani ,zero barat profesionalism…pai cu asa resursa umana de „stransura”,(fosti barmani,chelneri,barmanite ,amante si restul faunei locale),de unde rezultate ?!In fond de ce se investeste atatia bani in aceasta pseudopolitie?!A! Pt moftul primarului!Pai d-le primar mai ai putin din mandat …cand pleci poti sa te speli pe cap (si nu numai), atat cu Cojan cat si cu restul turmei locale!

  2. ROBULE AI GRIJA CU COJAN CA IN AFARA DE SLUGOI NU MIROASE NIMIC DIN MUNCA DE POLITIE .ROBU AM VAZUT CA TE STII CU ANDRAS DOREL IA TE ROG INFORMATII DE lA EL CA SUNT DE FOLOS. DACA MIINE NU MAI ESI PRIMAR SE VA INTOARCE CU SPATELE DE PARCA NU TE CUNOASTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.