Weekend de poveste la petrecerea animată de unul din cei mai vechi...

Weekend de poveste la petrecerea animată de unul din cei mai vechi DJ ai Timişoarei GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-223405593">

Petrecăreţii au avut parte de două nopţi speciale de weekend în burcul târgului, la Club 30, unde urechile celor prezenţi au fost răsplătite cu o selecţie muzicală realizată de rezidenţii DJ Oz şi DJ Land. Pentru amatorii de distracţie care au „prins“ entertainment-ul vieţii de noapte din ultimii 19 ani din Timişoara, numele de DJ Land nu mai are nevoie de prezentări.

Pe numele său adevărat Gorgeny Alexandru Gerald, „Ducu“ (cum îi spun prietenii şi cunoscuţii) a fost rezidentul celebrei discoteci Discoland, unul din locurile emblematice în materie de clubbing din oraşul nostru. „Am debutat prin 1994, chiar mai devreme dacă e să iau în considerare perioada în care făceam pe DJ-ul la mine acasă. Eram în Arad, filmam la nunţi şi am avut ocazia la un moment dat să pun şi muzică. Reacţia publicului a fost extraordinară, iar în 1995, când s-a deschis Discoland-ul, am venit în Timişoara“, spune DJ Land.

De-a lungul carierei sale, DJ Land a avut ocazia să mixeze şi peste hotare, una din cele mai notabile apariţii fiind cea din cadrul festivalului „Vostochny Udar”, care s-a desfăşurat la Sankt Petersburg, unde a avut ocazia să mixeze în faţa a peste 10.000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.