360 de milioane de lei, BUGETUL județului Timiș pe anul 2015. Câţi...

360 de milioane de lei, BUGETUL județului Timiș pe anul 2015. Câţi bani merg la autostradă şi câţi la biserici

1
DISTRIBUIȚI

Bugetul județului Timiș pe anul 2015 este de aproape 360 de milioane de lei, mai mic cu 50.000 de lei față de cel aprobat anul trecut. Astăzi, în ședința ordinară a CJ Timiș, consilierii județeni au aprobat bugetul pe acest an.

Cei mai mulți bani, 50 de milioane de lei, vor merge spre investițiile în infrastructură. Prin urmare, în acest an va fi reabilitat podul peste Timiș de la Albina, vor fi modernizate mai multe drumuri județene, iar drumul care leagă Timișoara de Moșnița Nouă va fi extins la patru benzi. De asemenea, se vor realiza studii de fezabilitate pentru realizarea a trei noduri de descărcare a circulației pe Autostrada 1, și anume la Recaș, Șanovița și Bethausen.

Consiliul Județean Timiș a alocat bani și pentru mai multe investiții la Spitalul Județean Timișoara și în câteva școli.


De asemenea, nu au fost uitate nici bisericile, care primesc 800.000 de lei pentru întreținere. La propunerea consilierului județean Adrian Negoiță, s-a decis ca și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 să primească 100.000 de lei din bugetul pentru cultură. Din cauza unor probleme tehnice, bugetul județului Timiș a fost votat de două ori. „S-au inversat voturile a doi consilieri județeni. Bugetul a fost aprobat, doar consilierul județean Marius Martinescu a votat împotrivă. Se pare că nu vrea buget în Timiș, dar e activ în tot ce povestește”, l-a atacat Titu Bojin pe consilierul județean, care a propus, astăzi, mai multe amendamente la diferite proiecte, care nu au fost aprobate. „Începeți să depășiți limita bunului simț, încep să râdă și foștii colegi de dvs”, a mai spus ironic președintele CJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.