700 de amenzi în patru zile pentru șoferii timișeni. Pentru ce abatere...

700 de amenzi în patru zile pentru șoferii timișeni. Pentru ce abatere s-au dat cele mai multe sancțiuni

0
DISTRIBUIȚI

A plouat cu amenzi în această săptămână în județul Timiș. Timp de patru zile polițiștii rutieri au sancționat peste 700 de șoferi indisciplinați în cadrul unei acțiuni organizate în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze de accidente rutiere.

În topul șoferilor indisciplinați se află vitezomanii, astfel că peste 200 de amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.


73 de șoferi au rămas fără permise de conducere pentru că nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitele legale de viteză sau erau sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, opt conducători auto s-au ales cu dosare penale.

Nu au scăpat mai ieftin nici cei care nu au purtat centura de siguranță, dar nici pietonii. Polițiștii au sancționat 73 de pietoni și au aplicat 122 de amenzi pentru neutilizarea centurii de siguranță. Au mai fost retrase 13 certificate de înmatriculare. Șoferii trebuie să fie atenți pentru că polițiștii își vor desfășura activitățiile și în zilele de weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.