Accident în lanț pe drumul spre vama Nădlac. Care au fost consecințele

Accident în lanț pe drumul spre vama Nădlac. Care au fost consecințele

1
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc astăzi la ieșire din Arad spre Nădlac. Trei autoturisme și două autobuze care transportau muncitori au fost distruse, iar două persoane au fost rănite. Coliziunea cea mai puternică a fost între un Fiat și unul dintre autobuze. Fiat-ul a derapat din cauza poleiului și a intrat pe contrasens de unde venea un autobuz care transporta muncitori. Celelalte mașini nu s-au mai putut opri și au intrat în coliziune una cu cealaltă.

„Din primele cercetări se pare că principala cauză a producerii acestui accident în lanț este neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, șoseaua fiind acoperită cu polei” a declarat pentru aradon.ro comisar Răzvan Meszar din cadrul Poliției Rutiere Arad, prezent la fața locului.

Potrivit autorităților, femeia care se afla la volanul Fiat-ului a rămas încarcerată între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.


Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Femeia a suferit un politraumatism de coloană, fără fractură. În continuare este supusă unor investigații, dar pacienta este conștientă, cooperantă”, a declarat pentru aceeași sursă dr. Adrian Wiener, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Arad. O altă victimă este o pasageră dintr-un autobuz care a suferit răni ușoare și care a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Accidentul în lanț a fost provocat de poleiul care a transformat șoseaua într-un patinoar, iar traficul a fost blocat mai bine de o oră până când pompierii au eliberat carosabilul de autovehiculele implicate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.