Accident mortal pe drumurile înghețate din Timiș. Cum le-a făcut poleiul probleme...

Accident mortal pe drumurile înghețate din Timiș. Cum le-a făcut poleiul probleme șoferilor din Timișoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-541498157">

Un accident mortal a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Timiș. Un bărbat aflat la volanul unui microbuz a decedat după ce mașina în care se afla s-a izbit de un TIR. Accidentul a avut loc după miezul nopții în apropiere de localitatea Topolovățu Mare.

Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Banat s-a deplasat la fața locului pentru a-l elibera pe șoferul blocat între fiarele contorsionate ale microbuzului. „Când au ajuns, pompierii au constatat că bărbatul încarcerat în autovehicul era deja decedat”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

O posibilă cauză a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum, având în vedere faptul că șoseaua a fost acoperită cu un strat subțire de gheață, dar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Din cauza stratului de gheață care s-a depus pe mașini, mai mulți șoferi din Timișoara au fost nevoiți să apeleze la taxiuri, iar poleiul a îngreunat traficul și în oraș, mai ales pe străzile dintre blocuri unde utilajele administrației locale nu au intrat să îndepărteze gheața.  De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de precipitaţii mixte care duc la depunerea de polei, valabilă sâmbătă, în mai multe judeţe din ţară, printre care și Timiș, unde codul este valabil până la ora 10.00.

1 COMENTARIU

  1. a plouat si apa a inghetat la contactul cu masinile, solul, pomii etc care aveau temperaturi sub 0 grade. englezii ii spun freezing rain, la noi traducerea cuvint cu civint suna aiurea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.