Acoperișul unei clădiri istorice s-a prăbușit peste mai multe persoane UPDATE Cum...

Acoperișul unei clădiri istorice s-a prăbușit peste mai multe persoane UPDATE Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari s-au deplasat de urgență în această după-amiază în comuna Margina din județul Timiș după ce mai multe persoane au rămas blocate sub acoperișul unei fabrici. Indicentul a avut loc la o fostă fabrică de oțet. Din primele informații, două persoane au rămas blocate sub dărâmături, iar una dintre ele a fost salvată de pompieri.

„Colegii mei au reușit să îl scoată pe un bărbat de sub acoperiș, însă mai este o persoană blocată. Victima primește în acest moment îngrijiri medicale.


Nu știm cauza prăbușirii acoperișului”, ne-au spus reprezentanții ISU Banat.

Fosta fabrică de oțet din Margina este abandonată de peste 20 de ani, locul fiind o adevărată „mină de aur” pentru căutătorii de fier vechi. Clădirea principală a fostei fabrici este una de patrimoniu, însă se află într-o stare avansată de degradare.

UPDATE Potrivit autorităților, doi bărbați din comuna Margina au intrat în clădirea dezafectată ca să taie grinzile de susținere, dar acoperișul a cedat și a căzut peste ei. Unul dintre bărbați, în vârstă de 39 de ani a decedat pe loc. „Cei doi bărbați au tăiat grinzile de susținere. Un bărbat de 52 de ani este grav rănit, iar celălalt a decedat pe loc”, a declarat pentru pressalert.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.