Acuzaţii GRAVE aduse de sindicalistul Malcoci unor agenţi de la Poliția Rutieră....

Acuzaţii GRAVE aduse de sindicalistul Malcoci unor agenţi de la Poliția Rutieră. Cum i-ar fi şantajat aceştia pe transportatori, ca să îşi protejeze afacerile VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Invitat la PRESSALERT LIVE, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Timiș, Doinel Malcoci oferea la finele anului trecut informaţii cheie vizavi de corupţia din IPJ Timiş. După cum era firesc, declaraţiile acestuia nu au rămas fără ecou. Revenit din nou în platoul emisiunii în această seară, Malcoci a povestit în această seară că intervenţiile sale directe au fost criticate.

„Reacţia a venit din partea unor oameni pe care nu îi văd sub nicio formă vertebraţi. Este un anume domn Suciu, agent, nu ştiu ce este, nu are cel mai important grad, cel de om. Am auzit, că acest domn Suciu şi cu un coleg de-al lui Dincă s-au găsit să spună că de ce mi-am permis să vorbesc eu la această emisiune despre aceste fapte de corupţie despre care ştie toată lumea Dacă se găseau alţii, nu cred că era nicio problemă.


Sunt două personaje ciudate din Poliţia Rutieră. Am prieteni care au firme de transport. Pentru Suciu era o mare problemă să îşi găsească de lucru dacă nu erau camioanele pe care le are. Acest lucru îl ştiu de la colegii mei în timpul serviciului căuta să oprească cunoştinţe cărora le spunea <<să îmi găsiţi şi mie de lucru>>”, a declarat Malcoci.

În acest sens, Malcoci a făcut un apel către instituţiile specializate să facă anchete şi să elimine astfel de specimene din cadrul agenţilor de poliţie. Sindicalistul nu a avut numai cuvinte de ocară la adresa poliţiştilor. Acesta a declarat la finalul emisiunii că „Poliţia Timiş trebuie să meargă mai departe, are un efectiv de oameni minunaţi, suprasolicitaţi, de oameni care să nu spunem că şi-au dat toată silinţa să îşi fac treaba, ăsta este motivul pentru care mai am puterea să lupt. Cei care sunt abilitaţi, să facă curăţenie în această insituţie. Politicul să îşi vadă de treaba lui şi să ne lase în pace cu şefi competenţi, inimoşi, care pot să îşi facă treaba”.

3 COMENTARII

  1. Dar pe Alex Spătar care tot politist și are volvo Tm98fmg nu îl vede nimeni face abuzuri în trafic și elimina concurenta dând amenzi și dacă nu ii dai de lucru sau mergi în locul lui la lucru te urmărește sa te amendeze

  2. Se trezeste si lupta sindicala…..cam tarziu domnule.Nu te-am vazut prea des sa iesi pe undeva sa spui si sa te lupti cu cei corupti din sistem!!!!
    ,,Noroc”….cu DNA-ul ca asa te mai vad membrii de sindicat cum iti asumi merite de luptator anti-coruptie. Vii si spui de unii politisti,dar pana acum nu ai stiut ce fac? Ai facut vreo sesizare catre institutia competenta sa cerceteze cele spuse aseara??
    Parerea mea este ca cei competenti ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa va cerceteze pentru ,,favorizarea infractorului”!
    Va rog sa ma scuzati daca prin ce am scris va simti-ti jignit,stiu ca detine-ti informatii pe care le dezvaluiti presei,chiar si cand nu discutati cu nimeni…stiti totul despre toti.
    Halal lider de sindicat au politistii timiseni!!!

  3. Stimată ” doamnă” :- mă simt onorat că mă analizaţi, dar dacă faceţi nişte afirmaţii este bine să fiţi sigură de faptul că acestea sunt reale! Ori ştiţi prea multe despre mine, ori nu ştiţi mai nimic.Este suficient să citiţi, din presă, de pe internet despre nemerniciile mele. Vă doresc să aveţi parte de multă SĂNĂTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.