Adrian Chebuțiu, soția acestuia și Adrian Preda, ridicați de DIICOT pentru prejudicierea...

Adrian Chebuțiu, soția acestuia și Adrian Preda, ridicați de DIICOT pentru prejudicierea UCMR cu peste 77,6 milioane lei. Vezi cum au vândut uzinei propriile descoperiri

9
DISTRIBUIȚI

Adrian Chebuțiu și soția Lăcrămioara împreună cu Adrian Preda au fost ridicați, astăzi, într-o operațiune a procurorilor DIICOT Caraș Severin împreună cu polițiștii Serviciului de combatere a crimei organizate într-un dosar în care sunt acuzați că au delapidat UCMR SA Reșița. Ancheta a început anul trecut în  martie când s-au făcut percheziții. Schema a fost una bine pusă la punct , totul începând cu înființarea  S.C. Hydro Engeneering S.Afirmă în al cărui acționariat se regăsea și UCMR, în acest sens fiind semnată și o hotărâre a consiliului de administrație.A fot întocmită în fals o altă hotărâre prin care tot know-how-ul celebrei uzine trecea la noua societate.Ulterior, din noua societate comercială a fost exclusă UCMR, iar Chebuţiu Adrian în calitate de preşedinte CA şi director general la SC UCM Reșița SA a încheiat şi semnat un contract de prestări servicii prin care se angaja la plata unor servicii prestate de SC Hydro Engineering SA în legătură cu know – how – ul însuşit ilegal.


Din 2007, când UCMR a fost scoasă din noua firmă, și până în 2013, când firma căpușă a intrat în insolvență, Hydro Engeneering S.A a încasat 47.862.851 lei.

De asemenea după scoaterea  UCM Reșița SA din acţionariatul SC Hydro Engineering SA, au fost evaluate un număr de 92 modele industriale, din arhiva compartimentului de Cercetare. Valoarea prejudiciului stabilit până acum este de de 77.687.269,71 lei.

9 COMENTARII

 1. ce jmecheri s-a crezut astia:)
  daca fugea in tzarile calde nimenea nu-i mai prindea 🙂
  da’ ei… plini de ei… a ramas la romanica sa se deie mari … ca afara nu era cu fală :))))

  • Intelegem pe zi ce trece ce s-a intamplat in ograda lui Chebutiu, dar nu intelegem ce au facut autoritatile statului si nici ce au de gand de acum incolo cu cei 2000 de salariati distrusi de ingineriile lui chebutiu, ambitiile lui BORZA si infantilismul lui URSONIU

 2. Intelegem pe zi ce trece ce s-a intamplat in ograda lui chebutiu, dar nu intelegem ce au facut autoritatile statului si nici ce au de gand de acum in colo cu cei 2000 de salariati distrusi de ingineriile lui chebutiu, de ambitiile lui BORZA si infantilismul lui URSONIO.

 3. Pai cand a venit in uzina avea un Audi a8,dupa cateva luni si o luat Porsche,apoi inca unul si in total cred ca vreo patru…inclusiv o masina de teren defender!
  De apartamentul de serviciu nu mai vb…erau f multi bani investiti in el si in tot ce insemna vila renk…din banii cui?!
  Si o adus la directiune 16 directori…va dati seama,toti cu salarii si cu masini noi…ii vedeai pe unii directori veniti intr un costum la lucru de zici ca era mostenire de la bunici si cu un Olcit amarat…dupa cateva zile situatia se schimba,masina noua si apartament de serviciu.
  Doar cat fier vechi a vandut…era plin in Mociur,acum bate vantul. M as bucura daca casa de odihna a ucmr poate sa treaca din nou in patrimoniu ucmr….acolo s a facut munca voluntara de catre angajatii uzinei pt construirea ei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.